MENÜ

Hollanda maçına farklı 11!

Fatih Terim, yarın akşamki maçta kadroda değişime gidecek. Şener Özbayraklı 11'e dönecek, Ozan Tufan orta sahaya geçecek. Hakan Çalhanoğlu ise Hollanda karşısında yedek oturacak.

Hollanda maçına farklı 11!

Letonya karşısında alınan 1-1’lik sonucun ardından Hollanda karşısında galibiyet ‘olmazsa olmaz’ hale geldi. Fatih Terim, yarın akşamki kritik mücadele öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Deneyimli teknik adam, Letonya mücadelesinin ardından, “Arda, Selçuk, Hakan Çalhanoğlu’ndan kurulan orta saha Hollanda maçı için lüks olur” diyerek değişimin sinyalini vermişti. Terim, yarın akşam sağ bekte Şener Özbayraklı’yı görevlendirecek. Ozan Tufan ise orta sahaya, Selçuk İnan’ın yanına geçecek. Bu durumda. Letonya karşısında etkisiz kalan Hakan Çalhanoğlu yedek soyunacak.

Olcay Şahan 11’e girebilir

Fatih Terim’in değişiklik yapma ihtimali bulunan bir diğer bölge de orta sahanın sağı. Gökhan Töre, önceki akşamki mücadelede hiçbir varlık gösteremedi. Terim, yıldız futbolcuya çok güvense de onunla ilgili son kararını, bugünkü idmanın ardından verecek. Gökhan’ın kulübeye geçmesi halinde Volkan Şen’in sağ kanada çekilmesi ve solda Olcay Şahan’ın görev yapması bekleniyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ