MENÜ

'Ibrahimovic'i en ciddi Fenerbahçe istedi'

Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İsveç basınına transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Raiola, Galatasaray'ın resmi değil, yalnızca aracılarla bilgi aldığını, ancak Fenerbahçe'nin ciddi bir şekilde oyuncusuyla ilgilendiğini söyledi.

'Ibrahimovic'i en ciddi Fenerbahçe istedi'

Türkiye’de yaz döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic beklendiği gibi hiçbir takıma transfer olmamış ve PSG’de kalmıştı. Yıldız oyuncu kendisine Türkiye’den teklifler geldiğini söylese de isim vermekten kaçınmıştı. Menajeri Mino Raiola bu konuya tamamıyla açıklık getirdi.

"Arada hep başkaları vardı"

İsveç basınına konuşan ünlü İtalyan menajer, Galatasaray’ın ilgisini doğrularken, “Direkt olarak benimle iletişime geçmediler, arada hep başka isimler vardı. Türkiye pazarı oldukça garip hatta amatör. Dünyadaki en amatörce transfer pazarına sahipler. Kesinlikle bizim seviyemizde değil” ifadelerini kullandı.

"En ciddi kulüp Fenerbahçe'ydi"

Ibrahimovic’i en ciddi biçimde isteyen kulübün Fenerbahçe olduğunu söyleyen Raiola, “Bir şansları olduğunu düşündüler ama daha sonrasında duruma saygı gösterdiler ve başka da bir şey olmadı” dedi.



Hangi kulüpler istedi?

Ünlü menajer Ibrahimovic ile ilgilenen diğer kulüpleri de açıkladı: “Milan kesinlikle onunla ilgilendi. 31 Ağustos’tan önce eğer bir ayrılık durumu olursa onları bilgilendirmemizi söylediler. Zlatan bu durumu takdirle karşıladı. Yine MLS’ten birkaç kulüp onu istedi. Çin’den de astronomik bir teklif vardı. Ama Zlatan tatile çıkmadan önce zaten her şey oldukça netti.”

"O gazeteyle araba camınızı silersiniz"

İngiliz basını transferin son gününde Arsenal’in Ibrahimovic’i transfer edebileceği haberini paylaşmıştı. Bu konuya da açıklık getiren Raiola, “Hayır, böyle bir şey yok. Bu iddia The Sun gazetesinden geldi. Her zaman söylediğim gibi her gazetenin belli başlı işlevleri vardır. The Sun da sadece arabanızın camını silebileceğiniz bir gazete” şeklinde konuştu.

Kaynak: Ajansspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ