MENÜ

İbrahim Üzülmez: Üstümü başımı yırtar milli takıma giderim

Beşiktaş'ın efsane ismi İbrahim Üzülmez, Volkan Demirel'in Fatih Terim'e 'Beni milli takıma çağırma hocam' açıklamalarına yorum yaptı.

İbrahim Üzülmez: Üstümü başımı yırtar milli takıma giderim

Türk Milli Takımı'n EURO 2016 Elemeleri'nde Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında konuşan Fatih Terim, Volkan Demirel'in Kazakistan maçı sonrasında kendisine 'Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma' dediğini söyledi. Eski futbolcu İbrahim Üzülmez de bu açıklamaları değerlendirdi. NTVSpor canlı yayına katılan İbrahim Üzülmez, gündem yaratacak yorumlar yaptı.

Ay yıldızlı ekibimizin Letonya karşısında iyi oynar gibi görünmesine rağmen son vuruşlarda becerikli olamadığını ve bir bütün içinde hareket edemediğini savunan Üzülmez, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, "Volkan Demirel bana 'Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma' dedi" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine şu çarpıcı yorumu yaptı:

"DAVET FAKSINI SAKLARDIM"


Herkesin milli takım için üstüne düşen görevi yapması gerektiğini belirten Üzülmez, "Ben şu an 41 yaşındayım, 'Bana gel milli takımda oyna' deseler, üstümü başımışı yırtar giderim. Beşiktaş'ta oynarken milli takıma davet faksı geldiğinde tüylerim diken diken olurdu. O faksı saklardım. Burada bir milli dava var. Hepimizin bu konuda üzerimize düşeni yapmamız lazım. Benim de, Fatih Terim'in de herkesin eksiği vardır. Herkes her şeyi bilemez. Ama biz ülke olarak her şeyi bilen bir düşünce yapısında olduk." sözlerini sarf etti.

Robben Türkiye maçında oynayacak mı?

"VOLKAN DEMİREL TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASIDIR"

Sarı Lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel'i değerlendiren eski futbolcu, "Volkan, Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın 1 numaralı kalecisidir. Bu kaleciyi niye kazanamıyoruz? Halen milli takımda oynayan kalecilere de saygı duyuyorum. Ama Volkan Demirel başka. Burada aslolan milli takım ise, Türkiye ise, ne olursa olsun benim orada bulunmam lazım. Hatam varsa özür dilerim ama milli takım oyuncusuna da maçtan önce kimsenin küfür etme hakkı yok." şeklinde yorumda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ