MENÜ

Hacettepe, Gökçek'ten stat istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepe'nin kulüp başkanı Arda Çakmak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten lig maçlarını oynayabilecekleri bir saha vermesini istedi.

Hacettepe, Gökçek'ten stat istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepe’nin kulüp başkanı Arda Çakmak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten lig maçlarını oynayabilecekleri bir saha vermesini istedi.

2. Lig’de yarın başlayacak sezon öncesi Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe’nin Türk futbolu ve Gençlerbirliği’ne oyuncu yetiştirmeyi amaçladığını belirterek, bunu yaparken çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını ve en önemli problemlerinin de stat olduğunu ifade etti.

Maçlarını oynadıkları Cebeci Stadı’nın "fiziksel ve ekonomik ömrünü" doldurduğunu, zemininin de kötü olduğunu dile getiren Çakmak, "Sayın Melih Gökçek’ten OSTİM Stadı’nı istedik ama orada BUGSAŞ Spor, Emniyetspor ve Adliyespor oynadığı için alamadık" dedi.

Melih Gökçek’in kendilerine, yenileme işlemleri yapıldıktan sonra Sincan Stadı’nı kullandırabileceğini söylediğini ifade eden Çakmak, şunları kaydetti:

"Melih Bey, ’Sincan Stadı birkaç ay içinde hazır olabilir’ dedi. Bizim kulüp olarak Sayın Melih Gökçek’ten tek talebimiz bize lig maçlarımızı oynayabileceğimiz bir saha vermesi. Yeri bizim için çok önemli değil. Böylece Ankara ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırabilir ve Hacettepe’yi üst lige çıkarabiliriz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ