MENÜ

Douglas Franco çabuk ısındı

Bordo-Mavililer'in son transferi olan Douglas Franco, takıma çabuk ısındı.

Douglas Franco çabuk ısındı

Bordo-Mavililer’in son transferi olan Douglas Franco, takıma çabuk ısındı. Deneyimli stoperin arkadaşlarıyla olan uyum sürecini de atlattığı gözlendi. Brezilyalı futbolcunun bugün Çaykur Rizespor ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında teknik direktör Şota tarafından oynatılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bir başka yeni transfer Marko Marin’in de yine maç eksiğini gidermek için sahaya sürüleceği öğrenildi.

Alex ve Deniz erken dönüyor

Takımın yurt dışı kampında sakatlanan iki futbolcudan güzel haber var. Alex Bourceanu ve Deniz Yılmaz’ın beklenenden daha erken takıma katılacağı öğrenildi. Kendilerine verilen programı hiç aksatmadan uygulayan Bordo-Mavili futbolcuların dönüşüyle birlikte hem orta alan hem de forvet hattındaki rekabet bir kat daha artmış olacak. Takımla beraber çalışan oyunculara teknik direktör Şota’nın ne zaman şans vereceği ise merak konusu.

Milli ara Onur’a yaradı

Akhisar Belediyespor maçından önce ciddi bel ağrıları olan Onur Kıvrak’a milli ara ilaç gibi geldi. Özel tedavi ve egzersiz programı uygulanan Bordo-Mavililer’in kaptanının Kayserispor maçında yine takımıyla sahada olabileceği belirtildi. Bu arada teknik direktör Şota’nın yakın zaman sonra başlayacak olan Türkiye Kupası mesaisinde sahaya yeni transfer Esteban’ı süreceği de gelen haberler arasında.

Özel maçta rakip Rize

Karadeniz ekibi, lige verilen arayı en verimli şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor... Bordo-Mavililer bu kapsamda bugün Çaykur Rizespor ile özel bir maç yapacak. Rize’de oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Özel mücadeleden elde edilecek gelirin ise Artvin Hopa’daki sel mağdurlarına aktarılacağı kaydedildi. Trabzonspor’un gelecek hafta ortasında bir özel maç da pilot takımı 1461 Trabzon ile yapacağı dile getirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ