MENÜ

Şenol Güneş'ten ince hesaplar

Ricardo Quaresma'nın Gaziantep maçında kart cezasını tamamlaması sonrasında Şenol Güneş, Başakşehir mücadelesi öncesinde orta alan kurgusunda yenilemeye gidecek. Güneş'in bu doğrultuda Jose Sosa'yı kulübeye çekebileceği öğrenildi.

Şenol Güneş'ten ince hesaplar

Süper Lig’de üçüncü haftayı 4-0’lık Gaziantepspor galibiyetiyle kapatarak bütün dikkatleri üzerine çeken Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Başakşehir karşılaşması öncesinde orta saha hattı konusunda tatlı bir sıkıntı içerisine girdi. Antep deplasmanında Atiba’yla beraber görev yapan; Olcay, Gökhan, Oğuzhan ve Sosa’nın formundan memnun kalan deneyimli teknik adamın; kart cezası sona eren Quaresma’ya da haftaya pazar günü oynanacak maç öncesinde takımda yer açmaya çalıştığı öğrenildi. Başarılı teknik adamın bu konuda; Ricardo Quaresma ve Jose Sosa arasında bir tercih yapmayı planladığı bildirildi.

Diğer ihtimal Olcay

Başakşehir’e karşı Atiba’yla beraber ön libero hattında son haftaların formda ismi Oğuzhan’ı görevlendirecek olan Güneş’in; sol kanatta yine Olcay Şahan’a ve sağ bölümde de Gökhan Töre’ye forma vermesi bekleniyor. Bu konuda bir diğer ihtimal de Olcay Şahan’ın yerine Ricardo Quaresma’nın geçmesi ve Jose Sosa’nın da orta alanın merkezinde görev yapması olarak ön plana çıkıyor. (Orhan Yıldırım)

Sosa’dan müjdeli haber

Belindeki fıtık sebebiyle zaman zaman sıkıntı yaşayan Jose Sosa’nın, sağlık heyeti tarafından yapılan tedavilerin ardından durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Dün yapılan takım çalışmalarında da formda görüntüsüyle dikkat çeken Arjantinli yıldız, özellikle şut antrenmanında ortaya koyduğu etkili futbolla teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi.

Serdar Kurtuluş: Yüreğimi koyarım

Kara Kartal’ın deneyimli sağ beki Serdar Kurtuluş, Andreas Beck transferinin ardından yedek kulübesine geçmişti. Teknik direktör Jean Tigana’nın Beşiktaş’ta görev yaptığı 2005-07 yılları arasında ön libero olarak da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, “Her an görev alacakmış gibi kendimi hazır tutuyorum. Ne zaman ve hangi pozisyonda şans bulursam çıkıp yüreğimi ortaya koyarım” diyerek teknik direktör Şenol Güneş’e mesaj gönderdi.

Milli arada gençlere büyük şans verilecek

Milli maç arasını cumartesi günü Gebze’de Konyaspor’la oynanacak hazırlık maçıyla değerlendirecek olan Siyah-Beyazlılar’da genç isimler, bu maçta kendilerini gösterme şansı yakalayacak. Kadroda kendisine yer açmak isteyen başta ön libero Eslem Öztürk ile kaleci Veysel Sapan gibi birçok genç futbolcuya, teknik direktör Şenol Güneş tarafından görev verileceği ve başarılı bir görüntü sergileyen oyuncuların rotasyonda değerlendirileceği bildirildi.

Kaleci odası boş kaldı

Beşiktaş’ta teknik adamlık görevine Şenol Güneş’in getirilmesinin ardından başarılı hocanın isteği üzerine Nevzat Demir Tesisleri’nde yenilemeye gidilmişti. Bu doğrultuda çift kişilik odalardan oluşan bölümler; tek kişiliğe çevrilmişti. Bu yeniliğin futbolcular tarafından da olumlu karşılandığı bildirildi. Öte yandan transferin son günlerinde Galatasaray’la anlaşan Cenk Gönen’in yerine yeni bir isim alınmaması sonrasında bu kalecinin odası da boş kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ