MENÜ

Podolski: En büyük hayal kırıklığı...

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Türkiye'ye transferinin yanısıra, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Podolski: En büyük hayal kırıklığı...

Almanya Futbol Federasyonu sitesine konuşan Podolski, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamadıklarını ifade etti. Alman oyuncu, "En büyük hayal kırıklığı evimizde oynadığımız ilk maçı kaybetmemiz oldu. Şu anda 4 puanımız var ki, bu harika değil, ancak çok kötü de değil. Zirveden 3 puan uzaktayız ve bunu kapatmak için önümüzde uzun bir sezon var" ifadelerini kullandı.

"ATLETICO'YA KARŞI GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYMALIYIZ"
Şampiyonlar Ligi
'ndeki gruplarını da değerlendiren 30 yaşındaki oyuncu, "İlk maçı kazanmamız çok önemli. Evimizde Atletico'ya karşı gücümüzü ortaya koymalıyız. Taraftarların desteğiyle maçı kazanabiliriz. Gruptan çıkmak için sonrasına bakacağız" dedi.

"BİRAZ FAZLA TATİL YAPTIM"
Son 6 ayda çok az maç yaptığını hatırlatan Podolski, "Bir oyuncu için en önemli şey maç yapmak. Futbolcu goller attıkça güçlenir ve güven kazanır. Az oynayan, kulübede olan bir oyuncu daha iyi hale gelemez. Biraz fazla tatil yaptım, sonra iyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve şimdi maçlara çıkıyorum. Ben takım oyuncusuyum ve önemli olan da takımın aldığı sonuçlar. Her geçen gün ritmimi yakalıyorum" dedi.

"UMARIM 3-4 YIL ÇOK BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRİRİM"
Sarı-kırmızılı taraftaraların coşkulu karşılamasından dolayı çok etkilendiğini belirten Podolski, "Galatasaraylı taraftarlar beni harika karşıladı. Türkiye'deki insanlar çok sıcak. Umarım burada 3-4 yıl çok başarılı bir dönem geçiririm" diye konuştu.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ