MENÜ

Inter'e gitmek için okul parasını yaktı!

Galatasaray'ın sözleşme yenildeikten sonra Inter'e transfer olan Brezilyalı oyuncusu Melo'nun çocuklarının okul ücretlerini ve ev kirasını peşin ödediği ortaya çıktı.

Inter'e gitmek için okul parasını yaktı!

Brezilyalı için temel problem kariyerinin son aşamasında uzun süreli sözleşme yapmaktı. Stratejik hamleleriyle bu hedefine ulaşan Melo, 2016 Haziran ayına kadar olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı. Tüm konsantrasyonunu Galatasaray’a vermeye başlayan tecrübeli orta saha transferin son gününde beklemediği bir durumla karşılaştı. Inter'li yetkililer İstanbul’a geldi. Yapılan görüşmede, sambacının 3 milyon 700 bin euro olan sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul ettiler.

Hüngür hüngür ağladı

Melo’nun çocukları ayrılacaklarını öğrenince hüngür hüngür ağlamaya başladılar. Ancak Melo’nun, gidebilmek için de fedakarlıkta bulunduğu ortaya çıktı. Deneyimli oyuncu, çocuklarının okulu için peşin 90 bin dolar ödemişti. Oturduğu evin 1 yıllık kirası için de peşin 180 bin do­lar ver­miş­ti. Yani Brezilyalı yıldızın minumum kaybı en az 270 bin dolar oldu. (Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ