MENÜ

Galatasaray karıştı! Dursun Özbek...

FIFA'nın Grosskreutz transferine onay vermemesi, yaz transfer sezonunu sessiz geçiren Galatasaray'da taraftarı adeta çıldırttı. Büyük skandalın ardından başta Dursun Özbek olmak üzere yönetim istifaya davet edildi.

Galatasaray karıştı! Dursun Özbek...

Sarı Kırmızılılar'da son olarak Grosskreutz transferinin yapılamaması taraftarı çıldırttı. Sosyal medyada taraftarlar başta Dursun Özbek olmak üzere yönetimi istifaya davet etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Taraftarlar, Twitter'da #Dursun Özbekİstifa hashtag'i başlattı.

Her şey Bilal ve Sabri'yle başladı


Geçtiğimiz sezonu üç kupayla kapayan ve dördüncü yıldızı göğsüne takarak ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında şov yapan Galatasaray'da bu kupalar adeta taraftarın burnundan geldi!

Fenerbahçe, sezonu Nani ve Fernandao transferleriyle açarken Galatasaray'da Sabri'nin sözleşmesi uzatıldı ve oyuncuya zam yapıldı. Daha sonra ise Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa transfer edildi. Bu iki imza taraftarın tepkisini çekerken, Şampiyonlar Ligi kadrosunun bu oyuncularla oluşturulamayacağı belirtiliyordu.





FIFA kararını verdi! Grosskreutz...
Podolski yetmedi!

Fenerbahçe'nin diğer yıldızların yanında Van Persie'yi de Türkiye'ye getirmesi, 2 sezondur futboldan uzak kalan Podolski'nin Galatasaray'a imza atmasının önüne geçti. Galatasaraylı taraftarlar ise bu dönemde Özbek ve yönetimini sert şekilde eleştirmeye başladı. Cüneyt Tanman istifası ise yönetimde de birlik, beraberlik olmadığının göstergesiydi.



Ibrahimovic'te tepkiler tavan yaptı!

Dursun Özbek ve yöneticilerin, Ibrahimovic transferi konusunda sessiz kalması ise taraftarların umutlarının taze kalmasını sağladı. Hatta Inter maçı sonrası Dursun Özbek'in sorulan Ibrahimovic sorularını yanıtsız bırakması, "Sır vermiyor" şeklinde yorumlandı ancak günler sonra yapılan "Biz Ibrahimovic'le hiç ilgilenmedik" sözleri ise herkesi şaşırttı, Galatasaray taraftarını ise çileden çıkarttı.

Carole, Denayer, Jose Rodriguez gibi oyuncular ise adeta unutuldu.

Grosskreutz'da fatura Uğur Yıldız'a çıktı

Galatasaray Kulübü, FIFA’nın Grosskreutz transferine ret sebebi olarak evraklardaki imza eksikliğini gösterdiği belirtildi.

Bu eksikliğin sorumlusu olarak ise Uğur Yıldız gösterildi. FIFA’ya imzasız belgeleri, idari menajer Cenk Ergün’ün yardımcısı olan Uğur Yıldız’ın gönderdiği iddia ediliyor. Uğur Yıldız’ın istifa ettiği öğrenildi.



Oyuncu İstanbul'a gelecek ancak...

27 yaşındaki Alman oyuncunun ise kısa süre içinde İstanbul'a geleceği belirtilirken, oyuncu Arda Turan'ın Barcelona'da olduğu gibi devre arasına kadar takımla çalışacak ancak hiçbir maçta forma giyemeyecek.

Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ