MENÜ

FLAŞ! Arda sahada, Ozan sağ bek

Sakatlığı büyük ölçüde düzelen kaptan Arda Turan, Letonya'ya karşı takımdaki yerini alabilecek. Gökhan Gönül'ün kadrodan çıkarılması ve Şener Özbayraklı'nın hazır olmaması nedeniyle savunmanın sağında yaşanan krizi de Ozan Tufan çözecek

FLAŞ! Arda sahada, Ozan sağ bek

Ay-Yıldızlı futbolcular ısınma programının ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda maçın taktik planı üzerinde durduğu ve ilk 11’de sahaya süreceği oyuncularla özel olarak ilgilendiği kaydedildi.

Yoğun tedavi programı sonunda sakatlığı büyük ölçüde düzelen kaptan Arda Turan takımla birlikte çalıştı. Teknik patron Fatih Terim’in, yeni transfer olduğu Barcelona’ya uygulanan transfer yasağı nedeniyle uzun süredir hiçbir maçta forma giyemeyen Arda’ya bugün ilk 11’de forma vereceği öğrenildi.

Yıldız oyuncunun da oynamak istediği ve bu konuda Terim’le özel bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Kale Volkan’ın

Fatih Terim, Gökhan Gönül’ün kadrodan çıkarılması ve Şener Özbayraklı’nın kasığındaki sakatlığı yüzünden sağ bekte yaşanan krizi ise Ozan Tufan’la çözmeye karar verdi. Defansın sağını genç oyuncuya emanet edecek olan Terim, kalede Volkan Babacan’a forma verecek. Savunmanın ortasında Serdar Aziz ile Ersan veya Hakan Balta ikilisinden biri görev yapacak, sol bekte ise Caner Erkin yer alacak.

Ön liberoda Selçuk İnan forma giyecek. Golcü oyuncu Burak Yılmaz’a Hakan Çalhanoğlu ve Arda destek verecek.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ