MENÜ

Aatif Chahechouhe: Sivas'ın sezonu...

Transferde adı devlerle anılan Aatif, “Sivas'ta kaldığım için çok mutluyum. Beni isteyenler vardı ama hiçbirine kulak asmadım. Burada harika bir ortam var. Bu sezon herkes Sivas'ı ve Aatif'i izleyecek. Birlikte tarih yazacağız” dedi

Aatif Chahechouhe: Sivas'ın sezonu...

Sivasspor’da yeni transferler kadar Faslı yıldız Aatif’in takımda kalması taraftarı sevindirdi. Transfer döneminde adı sık sık Süper Lig’in devleriyle anılan 28 yaşındaki hücumcu da en az Sivassporlular kadar mutlu. Duygularını FANATİK’le paylaşan Aatif, takımında kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederken verdiği iddialı mesajlarla da umut dağıttı.

‘İddialar ilgilendirmez’

Söze transfer dönemini değerlendirerek başlayan başarılı oyuncu, “Adımın büyük takımlarla anılması güzel bir duygu tabii ki. Geldiğimden bu yana bu tür söylentiler çıkıyor. Ancak ben Sivasspor’un sözleşmeli futbolcusuyum ve bu konuyla tamamen kulübüm ilgileniyor. Benim yapmam gereken ise daha fazla çalışıp takımıma faydalı olmak. Bu sezon da hakkımda bir sürü iddia ortaya atıldı. Ancak hiçbirine kulak asmadım ve takımımda kaldım” dedi.

‘Taraftarımız duysun’

Yeni sezona daha büyük bir heyecanla hazırlandığını ifade eden Faslı futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: “Burada bana çok iyi davranıyorlar. Büyük saygı duyuyorlar. Başkanımız her şeyimizle yakından ilgileniyor. Sivasspor muhteşe bir kulüp ve ben de bu kulübün başarısı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Taraftarımız şunu bilmeli ki, bu sezon bambaşka bir Sivasspor, bambaşka bir Aatif olacak. İnanıyorum ki hep birlikte tarihe geçeceğiz.”

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ