MENÜ

17'lik Eslem için "Güneş" doğdu

Beşiktaş patronu Şenol Güneş, kale, stoper ve ön liberoya yeni oyuncu alamayınca çareyi takım içinde buldu. Tecrübeli hoca, Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın yokluğunda ihtiyaç duyarsa, 17 yaşındaki Eslem Öztürk'ü de 18 kişilik kadroya alacak.

17'lik Eslem için "Güneş" doğdu

Transferde eksiklerini tamamlayamayan Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, çareyi alt yapıda buldu. Tecrübeli hoca, geçen sezon A takımla bazı maçlara da çıkan Eslem Öztürk’ü maç kadrosuna almaya hazırlanıyor.

A takımla çalışan 17 yaşındaki Eslem, önümüzdeki haftalarda ihtiyaç duyulması halinde sahaya sürülecek. Sezon başı kampta Tolgay Arslan’ın sakatlandığı pozisyonun içinde yer alan Eslem’e taraftar tepki göstermiş ancak daha sonra sakatlığın Tolgay’ın çime takılması sonucu oluştuğu ortaya çıkmıştı.

Cenk Gönen’in Galatasaray’a gitmesinden sonra Şenol Güneş, üçüncü kalecilik pozisyonuna da A2 takımının genç eldiveni Veysel Sapan’ı getirdi.

GÖBEKTE SERDAR VE NECİP

Güneş, şu ana kadar şans vermediği geçen yılın bankosu Franco ve ile geçen sezon devre arası takıma katılan Milosevic’i de yeni stoper alınmadığı için zaman zaman kullanacak. Güneş, her iki stoperle de konuşarak, her an göreve hazır olmalarını istedi. Güneş, hazırlık maçlarında ipucunu verdiği üzere, sol bek Tosic’i de yine lüzum gördüğünde stoperde kullanacak.

Veli ve Tolgay’ın yokluğunda oluşan ön libero pozisyonunda da geçen iki sezonda sağ bek olarak görev alan Serdar’ı alternatif olarak düşünen Güneş, yine Necip’i de zaten ideal pozisyonu olan bu bölgede değerlendirecek.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ