MENÜ

Yasin Öztekin: Geçen seneden daha iyiyim

Geçen sezonki şampiyonlukta pay sahibi olan Yasin'in, yeni sezonda neden yedek kaldığını soranlara, “Geçen seneden daha iyiyim. Neden yedek kaldığımı bilmiyorum” cevabını verdiği öğrenildi.

Yasin Öztekin: Geçen seneden daha iyiyim

Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta büyük katkısı olan Yasin Öztekin, yeni sezonun kadrosunda da ilk 11’de düşünülüyordu. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sürpriz bir şekilde Yasin’i kesip, Umut Bulut’u oynatmaya başladı. Bu durum sadece taraftarın değil, oyuncunun da tepkisini çekmiş durumda. 28 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili olarak yakın çevresine dert yanarken, “Yedek kalmamın sebebini ben de bilmiyorum. Aynı Yasin, hatta daha da iyi bir Yasin var son zamanlarda. Ancak hoca düşünmedi. Söylenecek çok şey yok. Daha fazla çalışıp, yeniden şans bulduğumda kendimi ispatlamak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Beklenen zam yapılmadı

Bu arada geçen sezon Galatasaray’a transfer olurken, 500 bin Euro’yu kendi cebinden ödeyen Yasin, 1 milyon Euro’luk garanti ücretine zam yapılmasını bekliyordu. Ancak tecrübeli oyuncunun bu isteği de henüz yerine getirilmedi. A Milli Takım’ın teknik patronu Fatih Terim tarafından bir kez daha kadroya davet edilen Yasin, artık Galatasaray Yönetimi’nden somut adımlar bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ