MENÜ

Nöbetçi golcü Lazar Markovic

Her mevkiye en az iki oyuncu hedefleyen Vitor Pereira'nın planını bir tek Sow'un ayrılması bozdu. Ancak Portekizli, Fernandao veya Van Persie'nin yokluğunda, yeni transfer Markovic'i kullanmayı düşünüyor.

Nöbetçi golcü Lazar Markovic

Son dakikalara kadar şatları zorlamasına rağmen üçüncü bir santrafor alamayan Fenerbahçe, devre arasına kadar ihtiyaç duyulması halinde Lazar Markovic’i bu pozisyonda kullanacak.

Teknik direktör Vitor Pereira, Liverpool’dan transfer edilen Hırvatı forvet hattında alternatif golcü olarak kullanacak. Asıl yeri sağ kanat olmasına rağmen forvet arkası ve forvet de oynayabilen Markovic’i değerlendirmek isteyen Pereira, onu, Van Persie ya da Fernandao’dan biri sahada olmadığı zaman ikinci forvet olarak oynatacak. Pereira, ayrıca Nani’ye de zaman zaman aynı görevi verebileceğini düşünüyor.

Markovic’in, çok skorer olmasa da hızı ve sahip olduğu iyi tekniğiyle hücum bölgesinde başarılı olabileceğine inanan Pereira’nın bu noktadaki bir diğer seçeneği de Diego olacak.

ARA TRANSFER DE HAREKETLİ GEÇECEK

Sarı lacivertlilerin kadrosunda sadece forvet bölgesinde sayısal olarak eksiklikler var. Savunma, orta alan ve kanatlarda ise tıpkı Pereira’nın istediği ikişer isim monte edilmiş durumda. Sow’un son anda Al Ahly’ye transferi planları bozmuş gibi görünse de Fenerbahçe, bu durumu ilk devrenin kalan 14 haftasında kadro içi çözümlerle devre arasına kadar idare etmeyi planlıyor.

Transfer döneminin en hareketli kulübü olan sarı lacivertliler, önümüzdeki aylarda bu kez de devre arası transferi için hummalı bir çalışma içine girecek gibi gözüküyor.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ