MENÜ

Milli maça gelen çocuklara forma hediye

Dünyanın en büyük alkolsüz içecek firması Coca-Cola, futbola verdiği desteği sürdürüyor. Milli Takım'ın Türkiye'de 3 Eylül Perşembe Letonya, 6 Eylül Pazar Hollanda, 13 Ekim Salı İzlanda'yla oynayacağı maçları izlemeye aileleri ile gelen çocuklara,stadyum önünde kurulacak Coca-Cola etkinlik alanında Milli Takım forması hediye edilecek.

Milli maça gelen çocuklara forma hediye

1974’ten beri FIFA Dünya Kupası sponsoru olan Coca-Cola futbola verdiği desteğihem Türkiye’de hem de dünyada sürdürüyor. Türkiye’de 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Milli Takımları’nın ana sponsorları arasında yer alan ve 2008’den beri Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin sponsoru olan Coca-Cola yeni kampanyasıyla bu yıl daMilli Takım’a destek veriyor.

Sporun birleştirici ve mutlu edici gücüne inançla 2015 yılı başında hayata geçirilen kampanya kapsamında, Türkiye’deki milli maçların oynanacağı statlarda Coca-Cola etkinlik alanları kurulacak. Türkiye’nin 3 Eylül Perşembe Konya Büyükşehir Torku Arena'da Letonya, 6 Eylül Pazar Konya Büyükşehir Torku Arena'da Hollanda, 13 Ekim Salı İzlanda’yla oynayacağı maçların yapılacağı stadyumların önündeki Coca-Cola Etkinlik Alanı,Milli Takım formalarının ve nostaljik görüntülerinin yer aldığı sergiye ev sahipliği yapacak. Maçları izlemeye gelecek ve Coca-Cola çadırını ziyaret edecek sınırlı sayıdaki aileler ve çocuklarına Milli Takım formaları hediye edilecek ve günün anısı olarak fotoğrafları çekilecek.

Şimdiye kadar, Olimpiyat Oyunları, FIFA Dünya Kupası,Avrupa Şampiyonası ve Wimbledon gibi dünya üzerindeki en büyük spor organizasyonlarının en uzun süreli ortağı durumundaki Coca-Cola, 200’den fazla ülkede sporun getirdiği dostluk felsefesini yaymaya devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ