MENÜ

İbisevic, Belçika maçından umutlu

Bosna Hersekli milli futbolcu Vedad İbisevic, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde yarın deplasmanda oynayacakları Belçika maçından umutlu olduğunu söyledi.

İbisevic, Belçika maçından umutlu

Brüksel yakınlarında milli takımın hazırlıklarını yaptığı Dolce La Hulpe Oteli’nde AA muhabirine açıklamada bulunan İbisevic, Belçika maçını ve Hertha Berlin’e transferini değerlendirdi.

İbisevic, Belçika ile oynayacakları maçın öneminin bilincinde olduklarını belirterek, "ufak tefek detaylar dışında" maça hazır hale geldiklerini belirtti.

Kendilerini neyin beklediğini bildiklerini aktaran İbisevic, "Belçika maçında kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ancak kazanabileceğimiz çok şey var. Avrupa Şampiyonası’na katılmak için gereken puanları alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Golcü futbolcu, Bosna Hersek’in gruptan çıkma şansını da değerlendirerek, "Eğer baraj maçı oynamak zorunda kalırsak bunu olumsuz bir şey ya da başarısızlık gibi görmemek gerek. Aslında bu, elemelerin başında aldığımız kötü sonuçların ardından süper olur. En önemlisi Avrupa Şampiyonası’na katılabilmemiz" dedi.

Hertha Berlin’e transferi

Üç sezondur Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta forma giyen ve geçen hafta Hertha Berlin’e imza atan İbisevic, transferin gerçekleşmesi için başkent ekibiyle uzun süredir görüştüğünü ifade etti.

Başka takımlardan da teklif aldığını kaydeden İbisevic, "Ne pahasına olursa olsun Bundesliga’da kalmak istedim. Hertha Berlin’e transfer olduğum için çok mutluyum. Orada çok iyi karşılandım" diye konuştu.

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) çok kaliteli takımlar olduğuna dikkati çeken İbisevic, "Bir anlık rehavet, bizi ligde kalma mücadelesi içine itebilir. Buna izin veremeyiz. Umarım bana inananların beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Hertha Berlin’de iyi işler yapacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ