MENÜ

Hedef 1 Milyon Üye ve Fenerbahçe Yandex kampanyaları tanıtıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolculardan Volkan Demirel, Diego Ribas, Raul Meirles, Mehmet Topuz ve Joseph De Souza, İstanbul Bağdat Caddesine adeta çıkarma yaptılar.

Hedef 1 Milyon Üye ve Fenerbahçe Yandex kampanyaları tanıtıldı

Sarı-Lacivertli taraftarlara bir araya gelen Başkan Yıldırım ve futbolcular, Fenerbahçe Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye projelerini anlattılar. Taraftarlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Yıldırım Fenerbahçe'nin gelişiminin devamı için destek istedi.

Tanıtım gezisinde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, "Burada taraftarımıza projeleri anlatmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi bir sürü yeni transferler geldi. Bu transferlerin devamı için tarafların bu projelere destek vermesi gerekiyor. Hedefimiz bu destek ile daha büyük futbolcuları Fenerbahçemize getirmek" şeklinde konuştu.

Diego Ribas, "Yandex ile ortaklığımızın Fenerbahçe için çok yararlı olacağı görüşündeyim. Bizde bugün burada bu iyi işbirliğini taraftarımıza anlatmak için çıktık. Taraftarımız ile de burada bu kontakt kurmak çok zevkli" dedi.

Raul Meirles ise, "Bence çok iyi ortaklık oldu. Bizde bunun tanıtımı için buradayız. Tüm Fenerbahçe taraftarının Yandex’i kullanmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ