MENÜ

Hamzaoğlu'na sponsordan araba!

Galatasaray forma sırt sponsoru Garenta tarafından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na KIA Sorento marka araç teslim edildi.

Hamzaoğlu'na sponsordan araba!

Galatasaray ile Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde bulunan yeni nesil rent a car markası Garenta arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na KIA Sorento marka bir araç teslim edildi. Başarılı teknik direktöre kullanacağı otomobil, Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak tarafından Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan bir törenle takdim edildi.

Galatasaray Spor Kulübü ile Garenta markası arasındaki sponsorluk anlaşmasının önemli aşamalarından biri, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 2 Eylül’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan araç teslim töreninde, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na KIA Sorento marka bir otomobil verildi.
Araç teslim töreninde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bu yıl takımımız Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yapacağı iç saha ve deplasman maçlarında Garenta logolu formaları giyecek. Garenta’ya bu değerli desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Umarım bu birliktelik uzun yıllar başarılarla devam eder” dedi.

Hamzaoğlu kendisine teslim edilen KIA Sorento aracı ile ilgili de bir değerlendirme yaparak, “Güzel bir araba, severek kullanacağım” şeklinde konuştu.

Hamza Hamzaoğlu’na aracı teslim eden Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak ise, “Galatasaray tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşıyor. Biz de Garenta markamızla Galatasaray’a bu dönemde destek vermekten dolayı gurur duyuyoruz. Günlük araç kiralama pazarının önemli oyuncularından biri olan Garenta’yı uluslararası bir oyuncu haline getirmek istiyoruz. Bu stratejimize paralel olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda büyük başarılar kazanmış Galatasaray ile markamızın bilinirliğini artırmak istiyoruz” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yapılan törenin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kendisine teslim edilen KIA Sorento marka aracı test etti.


Haberin Devamı
YORUM YAZ