MENÜ

Göztepe'nin yenileri formayı kaptı

Ligde zirve mücadelesi veren İzmir temsilcisinde yeni transferler ilk 3 haftaya damgasını vurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna dahil ettiği 14 futbolcunun 12'si 3 maçta da forma giydi.

Göztepe'nin yenileri formayı kaptı

PTT 1. Lig'de ilk 3 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlikle tamamlayarak 5 puan toplayan Göztepe’nin yeni transferleri, gösterdikleri performansla beğeni topladı. Yaptığı 14 takviye ile sezona iddialı giren Sarı-Kırmızılı takımda 12 futbolcu 3 maçta da sahaya çıkarken Ratingen’den gelen Alican ile en son Eskişehirspor’dan kadroya katılan Mirkan Aydın Sarı-Kırmızılı formayla siftah yapamadı. Teknik direktör Metin Diyadin, Elazığspor, Adanaspor ve Şanlıurfaspor maçlarında ilk 11’i, tamamen yeni oyunculardan kurdu.


6 futbolcu 270 dakikaka

Göztepe’de kaleci Gökhan Değirmenci, savunma oyuncuları Fuchs, Giray ve Hakan Arslan, orta saha Gosso ve golcü Vleminckx, 3 mücadelede de 90 dakika forma giydi. 270 dakika boyunca Göztepe’nin başarısı için ter döken 6 futbolcudan Vleminckx attığı 3 golle pozitif bir görüntü sergiledi. Kaleci Gökhan 270 dakikada kalesinde 3 gol görürüken, Fuchs ve Giray da 3’üncü haftayı 1’er sarı kartla tamamladı. Göztepe’nin yenilerinden Leroy George 261 dakikada 2 gol 3 asistlik oyunuyla göz doldurdu. Robert Maah 235, Barış 226, Özgür 156, Basera 116, Gökhan Karadeniz 132, Hakan Barış da 78 dakika oynadı.



Rekor Emre Aygün'de

Hakan Barış 2. haftadaki Adanaspor deplasmanında direkt kırmızı kart görerek PFDK’dan 4 maç ceza aldı. Göztepe’de geçen sezon 2.Lig şampiyonluğu yaşayan eski futbolculardan en fazla süreyi alan ise 65 dakika ile Emre Aygün oldu. Cemil ve Erkan 45, Ertuğrul 26, Mehmet Erdem de 7 dakika oynama fırsatı buldu. Milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verilen PTT 1. Lig’de kaliteli bir oyun sergilediklerini söyleyen Diyadin, her futbolcusundan yararlanacağını dile getirdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ