MENÜ

FLAŞ! Ibrahimovic'ten transfer açıklaması!

PSG'nin isveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, transfer döneminde adının geçtiği eski kulübü Milan'ın kendisini transfer etmek için yoğun bir çaba harcamadığını söyledi.

FLAŞ! Ibrahimovic'ten transfer açıklaması!

PSG'nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, transfer döneminde Milan'ın kendisini transfer etme konusunda "umutsuz" olduğunu söyledi.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zlatan Ibrahimovic, transfer döneminde adının geçtiği Arsenal, Milan, Manchester United ve Inter'le yapılan görüşmelerde neler yaşandığı sorusuna "Birçok teklif geldi ama başta da söylediğim gibi ben PSG'de kalacağım. İyi bir takıma sahibiz, ailem Paris ve PSG'den çok memnun. Ama onlar beni çok istediler" diye konuştu.

Bir basın mensubunun Arsenal'in bir teklifi olup olmadığı soruna ise, "Hayır, böyle bir teklif gelmedi. Benim de böyle bir düşüncem yoktu. Menajerim bu işlerle ilgileniyor. Zaten benim bir isteğim olursa kendime iletirim. Ama bu yaz dinlendim ve tatilin tadını çıkardı. Ancak biliyorum ki Milan da benim transferim konusunda biraz umutusuzdu" şeklinde yanıt verdi.

(Goal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ