MENÜ

Cim Bom'un zorlu virajı

Milli maç arasından sonra Galatasaray'ı zorlu bir fikstür bekliyor.

Cim Bom'un zorlu virajı

Milli maç arasından sonra Galatasaray’ı zorlu bir fikstür bekliyor. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk galibiyetini 3. haftada Torku Konya deplasmanında alan Cim Bom, aradan sonra Mersin İdmanyurdu’nu TT Arena’da konuk edecek. Bu maçtan 3 gün sonra, Galatasaray’ın Arena’daki misafiri Atletico Madrid olacak. Şampiyonlar Ligi’ne en az 1 puanla başlangıç yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Avrupa sonrası ise Trabzonspor deplasmanına çıkacak.

Chedjou’ya yoğun tedavi

Puan kaybına tahammülü olmayan Aslan’da, sakatlığı bulunan Chedjou’nun, Mersin İdmanyurdu maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun mesai harcıyor. Kırmızı kart cezalısı Carole’nin de olmayacağı mücadelede Hakan Balta’nın sol beke geçmesi bekleniyor. Chedjou’nun yokluğunda Denayer ya da Koray stoper oynayacak.

Tek Brezilyalı Taffarel kaldı

Bir süredir Samba fırtınasının estiği Galatasaray’da, Felipe Melo ve Alex Telles’in gidişi sonrasında tek Brezilyalı, kaleci antrenörü Claudio Taffarel kaldı. Vatandaşlarıyla çok iyi anlaşan ve onların takıma adapte olmalarını sağlayan Taffarel’in, yönetimin de isteğiyle ülkesinde genç oyuncu arayışlarına başlayacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ