MENÜ

‘Artık top sahada'

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Kadro kalitesi olarak rakiplerimizin gerisinde değiliz. Bizim konuşma zamanımız bitti, artık futbolcular ve teknik ekip konuşacak” ifadelerini kullandı

‘Artık top sahada'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, biten transfer dönemini ve bundan sonraya dair beklentilerini sıraladı...

FANATİK’e konuşan Bordo-Mavili ekibin patronu, yönetim ve işin idari kısmı açısından kendilerinin konuşma döneminin bittiğini artık topun tamamen sahaya geçtiğini söyledi. Beklentilerinin her zamanki gibi yüksek olduğunu belirten Başkan Hacıosmanoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Sezonun en iyileri’

“Görev süremiz boyunca kalitesi tartışılmayacak oyuncular aldık. Bazılarında hayal kırıklıkları yaşadık ama sonuç itibariyle bu oyuncular tartışılmayacak isimlerdi. Bu sezon da aynı şey geçerli. Aramıza katılan futbolcuların tamamı alanlarının en iyilerinden. Zaten şu ana kadar gösterdikleri performansla da bunu kanıtladılar. Sadece bizim değil, dikkat ederseniz genel futbol kamuoyunun görüşü bu. Şimdi bir sezonun en iyileri yapsanız bizim futbolcularımızın önemli bölümü o kadroya girer. O nedenle biz bu kadroyu şekillendirdik. Sezon içinde de sorun yaşamaması adına elimizden geleni yapacağız...”

‘Daha kararlı olacağız’

“Artık sözü futbolcularımız söyleyecek. İlk 3 maçta gördüğümüz görüntü güzel ama tabii ki yeterli değil. Çok daha iyisini yapacak kapasitedeyiz. Taşlar yavaş yavaş daha sağlam şekilde yerine oturacak. O zaman daha fazla vitrine çıkacak bir ekip haline geleceğiz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ