MENÜ

West Ham United'dan 3 takviye

Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, transferin son gününde kadrosuna 3 takviye yaptı.

West Ham United'dan 3 takviye

West Ham United Kulübü’nden yapılan açıklamada, Barcelona’dan Alex Song ve Chelsea’den Victor Moses’ın sezon sonuna kadar kiralandığını, Hull City’den bonservisi alınan Nikica Jelavic ile 2+2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Bonservis bedeli açıklanmayan golcü futbolcu Jelavic, geçen sezon 29 maçta oynadığı Hull City’de 8 gol kaydetmişti.

Geçen sezon da West Ham United’da kiralık olarak görev yapan Kamerunlu orta saha oyuncusu Song, takımıyla 31 maça çıkmıştı.

Nijeryalı kanat oyuncusu Moses, son iki yılı Liverpool ve Stoke City’de kiralık olarak geçirmişti. Geçen sezon Stoke City’de 23 maça çıkan Moses, 4 gol atmıştı.

Daha önce Pedro Obiang, Dimitri Payet, Darren Randolph, Carl Jenkinson, Manuel Lanzini, Angelo Ogbonna, Stephen Hendrie’yi kadrosuna katan West Ham United’da Jelavic, Song ve Moses ile transfer edilen futbolcuların sayısı 10’a ulaştı.

Premier Lig’de 4 haftada aldığı 2 galibiyeti Liverpool ve Arsenal deplasmanlarında elde eden West Ham United, 6 puanla 8. sırada bulunuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ