MENÜ

Van Persie: Hayatımda gördüğüm...

Fenerbahçe'nin yıldızı van Persie, Hollanda formasıyla Türkiye'ye karşı oynayacağı maç öncesi açıklamalar yaptı.

Van Persie: Hayatımda gördüğüm...

Hollanda ile oynayacağımız maçta A Milli Takımımız'a karşı forma giymeye hazırlanan van Persie, NTV Spor'a açıklamalar yaptı.

"ARKADAŞLARIMI UYARDIM"

Türkiye maçını heyecanla beklediğini söyleyen Van Persie, "Benim için çok özel bir maç olacak tabii ki. Çünkü şu anda oynadığım ülkeye karşı oynayacağım, benim için çok ilginç bir karşılaşma olacak çünkü Türkiye'deki taraftarların ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Ve ben de milli takımdaki arkadaşlarımı bu konuda uyardım. Özellikle atmosfere hazırlıklı olmalarını istedim" dedi.

"EN İYİ ATMOSFERLERDEN BİRİYDİ"

Nani'nin 90+7. dakikada attığı gol sonrası 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçınıharika bitirdiklerini ifade eden Hollandalı yıldız, "Taraftar için de keyifli olmuştur izlemesi. Çünkü Antalyaspor da karşılaşmada oldukça iddialıydı. Ama Nani uzatmada harika bir bitiriş yaptı ve galibiyeti getirdi. Ve o anlar benim hayatımda gördüğüm en iyi atmosferlerden biriydi" şeklinde konuştu.

"G.SARAY, BEŞİKTAŞ, TRABZONSPOR MAÇLARINI SEYRETTİM..."

Ligin bu sezon zor geçeceğinin altını çizen Van Persie, "İyi takımlar var. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçlarını seyrettim, seviyenin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Çoğu takım fit ve hazır gözüküyor. Ayrıca oldukça teknikler" dedi. UEFA Avrupa Ligi'ni de değerlendiren Fenerbahçe'nin yıldızı, "Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı söylemek yanlış olur. Nereye varacağımızı maç maç giderek göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ