MENÜ

Şener, Gökhan'ı kulübede bırakacak

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor maçı sonrası Şener Özbayraklı'yı özel olarak tebrik etti ve, “Böyle oynamaya devam edersen bu formayı senden kimse alamaz” dedi.

Şener, Gökhan'ı kulübede bırakacak

Vitor Pereira’dan yeni transfer Şener Özbayraklı’ya güvence... Gökhan Gönül’ün şok sakatlığının ardından formayı sırtına geçiren ve başarılı performansıyla göz kamaştıran genç oyuncuya hocası “Böyle oynamaya devam edersen bu formayı senden kimse alamaz” dedi. Şansını çok iyi kullanan ve Antalyaspor maçında da takımın etkili isimlerinden biri olan Şener Özbayraklı, maç sonrası Pereira ile yaptığı özel görüşmede övgü dolu sözlerle karşı karşıya kaldı.

KIYASIYA MÜCADELE

Oyuncusunun performansından son derece memnun olduğunu belirten Teknik direktör Vitor Pereira, forma adaletine inandığını ve bu nedenle Şener’in, Gökhan Gönül iyileştikten sonra da çizgisini devam ettirmesi halinde oynatacağını belirtti.
Milli takıma alınmasa bu hafta takım ile çalışmalara başlayacak olan Gökhan Gönül de iddialı bir şekilde takıma geliyor. Şener ile Gökhan sağ kanatta forma için bu sezon sıkı bir mücadeleye girişecek.

TFF’YE GÖNÜL UYARISI

Fenerbahçe sakat olmasına rağmen milli takıma çağrılan Gökhan Gönül’ün sağlık raporlarını TFF’ye gönderdi. Oyuncunun henüz takım ile antrenmanlara başlamadığı belirtilirken, hazır olmadan Gökhan Gönül’e yüklenilmemesi ve yeni bir sakatlık yaşanmaması için bu uyarının yapıldığı belirtildi.(Hürriyet)


Gökhan sakatlığı tam geçmemesine rağmen dün Milli Takım kampına katıldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ