MENÜ

Medjani soruları bunalttı

Takımın aslarından biriyken formasını Aykut Demir'e kaptıran Medjani ile ilgili sorular hem teknik direktör Şota'yı hem de sportif direktör Süleyman Hurma'yı bıktırdı.

Medjani soruları bunalttı

Oyuncunun gelen teklifler üzerine satılacağı iddialarını yalanlayan Trabzonspor’un kurmayları, “Her oynatmadığımız oyuncu için ortaya bir iddia atılacak ve biz bunlara cevap vermek zorunda kalacaksak yandık” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Trabzonspor dağıldı...

Teknik direktör Şota’nın Akhisar Belediyespor maçından sonra verdiği izin sebebiyle takım Türkiye ve Avrupa’nın dört bir yanına dağıldı. Yerli oyuncuların bir bölümü memleketlerine, bazıları ise sıcak havaları da fırsat bilerek Ege ve Güney’e gitti. Yabancı oyuncuların ise tamamına yakını Avrupa’ya uçtu. Takım, programda bir değişiklik olmazsa perşembe günü sahaya inecek ve Süper Lig’de 4. hafta oynayacağı Kayseri maçının hazırlıklarına başlayacak.

Hurma: Yeterki destek sürsün

Bursa maçındaki kötü tezahüratın faturası, o karşılaşmayı kale arkasından izleyen taraftarlara ‘karşılaşmaya giriş yasağı’ şeklinde çıkarken, buna rağmen ilginin artması keyifleri yerine getirmişti. Bu duruma sportif direktör Süleyman Hurma da parmak bastı. Taraftar ilgisinin artmasına çok sevindiklerini söyleyen Hurma, “Yeterki camiamız bizimle olsun. O zaman üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı yok. Bu takımdan keyif almaya çalışsınlar” dedi.

Ekici özel çalışacak

Uzun süren sakatlığını atlatan ve ilk kez Akhisar maçında oynayan Mehmet Ekici, milli arada özel olarak çalışmalarına devam edecek. Sağlık ekibi tarafından kendisine verilen programı aksatmadan uygulayacak. Bu şekilde takım ile arasındaki fizik-kondisyon açığını da kapatacak olan Ekici, gelecek haftaya kadar hazır hale gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ