MENÜ

Kadıköy Herkülü 'Luis Nani'

Antalyaspor maçında attığı frikik golünden sonra formasını çıkaran Nani, vucüt geliştirme şampiyonlarına taş çıkardı. Bu durum sosyal medyada, 'Kadıköy Herkülü' olarak yorumlandı.

Kadıköy Herkülü 'Luis Nani'

Fenerbahçe forması altında ilk resmi gollerini Antalyaspor'a atan Luis Nani, üç puanı getiren muhteşem frikiği sonrası sevincini, formasını çıkarak yaşamış ve vücut geliştirme şampiyonlarını dahi kıskandırmıştı. Portekizli futbolcunun baklavaları, sosyal medyada olay oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyadan, "Nazar etme ne olur çalış senin de olur", "Miras değil alın teri" mesajlarını gönderirken, "Türk olursa soyadı Güllüoğlu olsun" esprisi güne damga vurdu. Fiziksel olarak Manchester United günlerine yaklaştığının sinyalini veren Nani'nin önümüzdeki dönemde yeşil sahalarda sunacağı resital merakla bekleniyor.

FRİKİĞİN GİZLİ KAHRAMANI KJAER!


90+6'da gelen galibiyet golü için tüm alkışlar ve övgü Nani'ye gitti ancak frikiğin bir de gizli kahramanı var; Simon Kjaer… Danimarkalı stoper, Nani'ye "Topu barajdaki kaçıncı oyuncunun üzerinden atacaksın?" diye sordu. Portekizli "6. oyuncunun üzerinden atacağım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Kjaer, Kadir Bekmezci'nin önüne giderek orada durmaya başladı. Kjaer, Nani vuruşu yaptığı anda eğilerek açısını genişletti. Ne Kadir ne de kaleci Fornezzi'nin göremediği top F.Bahçe'nin galibiyet golü oldu.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ