MENÜ

Dortmund cephesinden Galatasaray açıklaması!

Transferin son gününde Melo ve Telles'i Inter'e göndeeren, Borussia Dortmund'lu Kevin Grosskreutz'u ise İstanbul'a getiren Galatasaray, Alman oyuncuyla henüz sözleşme imzalayamadı. Borussia Dortmund'un oyuncunun belgelerini hatalı yolladığı, Cim Bom'un ek süre istediği ve belgelerin FIFA'ya 48 saniye geç gittiği iddialarının ardından FANATİK, Dortmund cephesine ulaştı.

Dortmund cephesinden Galatasaray açıklaması!

Yaz transfer döneminde başta Ibrahimovic olmak üzere birçok oyuncuyla adı anılan ancak maddi sıkıntılardan dolayı sessiz kalan Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferinde de ciddi problem yaşıyor.

Sarı Kırmızılılar, dün gece İstanbul'a getirdiği 27 yaşındaki oyuncuyla bir türlü sözleşme imzalayamadı.

"Hatalı belge" iddiası

Galatasaray, FIFA'nın sistemine gerekli bilgileri zamanında girmesine rağmen Borussia Dortmund'un kendisinden istenen belgelerde hata yaptığı iddia edildi. Bunun üzerine durumu FIFA'ya bildiren Galatasaray cephesi, ek süre istediği, FIFA'nın ise birkaç gün içerisinde Galatasaray ve Borussia Dortmund'a transferin gerçekleşip gerçekleşmediği ile ilgili bilgi vereceği ileri sürüldü.

"48 saniye geç yollandı" iddiası

Bir başka iddia ise belgelerin hatlardaki tıkanıklıktan dolayı FIFA'ya 48 saniye geç gitmesi... Galatasaray'ın Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp TFF'ye göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 24'ten önce ilettikleri ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgelerin gece 12'yi 48 saniye geçe FIFA'ya ulaşmış olduğu iddia edildi. FIFA'nın gerekli kontrolleri yaptıktan sonra iki tarafı da bilgilendireceği belirtildi.

Dortmund cephesi: Biz Galatasaray'dan belge bekliyoruz

FANATİK'in ulaştığı Borussia Dortmund tarafından ise konuyla ilgili ilgin bir açıklama geldi. Kulübün medya direktörü Sascha Fligge, "Biz Galatasaray'dan gerekli belgeleri bekliyoruz. Belgeleri göndermediler." dedi ve konuyla ilgili başka bir bilgi veremeyeceğini belirtti.

Grosskreutz'un menajeri çok sinirlendi!

FANATİK, Alman oyuncunun menajeri Konstantin Liolios'a da ulaştı. Konuyu açtIğımızda adeta küplere binen Liolios, "Şu anda tarnsferin tam ortasındayız. Gidin ne sorunuz varsa Galatasaray'a sorun." dedi ve daha fazla konuşmayacağını söyledi.

Menajerin gergin ve sinirli tavırları ise transferde sorun olduğunun bir göstergesi gibiydi.

Öte yandan Alman kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla konunun FIFA'da olduğunu, tüm dosya girişlerinin zamanında yapıldığını ve bunların kayıtlarının FIFA'da bulunduğunu belirtti.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ