MENÜ

Beşiktaş'tan sessiz final!

Gomez, Quaresma, Tosic, Beck ve Rhodolfo'yu ardı ardına kadrosuna katan Beşiktaş, mali sıkıntılar nedeniyle kaleci, orta saha ve stoper için gerekli takviyeleri yapamadan transfer sezonunu kapattı!

Beşiktaş'tan sessiz final!

Transfere Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Tosic, Beck, Rhodolfo gibi isimlerle muhteşem bir giriş yapan Beşiktaş, sonunu getiremedi. Geçen sezon lige de hızlı giren ancak son kulvarda performansı düşen siyah-beyazlıların, bu yaz transferde de kaderi aynı oldu. Cenk Gönen'in gidişi sonrası kaleci arayışı, ön libero ve stoper çalışmaları olumsuz sonuçlandı. İşte Kartal'ın son düzlükte olumsuz sonuçlanan transfer çalışmaları:

KALE İÇİN 3 ADAY VARDI

Teknik direktör Şenol Güneş'in kale için ilk istediği isim İspanya'dan Fabri'ydi. Ancak sakatlanınca transfer gerçekleşmedi. Listede ikinci sırada olan Valdes ile üç kez görüşüldü ama Güneş soğuk baktı. Ardından masaya oturulan Marsilya'nın kalecisi Mandanda'nın ise alacaklarında sorun çıktı. Yıllık 2 milyon Euro'dan 8 milyon Euro para istedi. Orman rakamı yüksek buldu.

OBİ MİKEL PAHALI GELDİ

Orta saha transferinde Leiva'ya odaklanan Beşiktaş planlarını bu futbolcunun üstüne yapmıştı. Liverpool'dan 4 milyon Euro alan futbolcunun parasının yarısını Beşiktaş, yarısını Liverpool'un ödemesi karşısında 1 yıllık kiralanmasına İngiliz kulübü onay verdi. Leiva, İstanbul hazırlığı yaparken teknik direktörü Brendan Rodgers sahneye çıktı ve Levia'ya ihtiyacım var" "dedi, transferi bozdu. Ardından menejer Ahmet Bulut, Obi Mikel'i önerdi ancak oyuncunun 4.5 milyon Euro'luk ücreti sorun oldu. Sonrasında Eskişehirsporlu Lawal gündeme geldi. İki kulüp parada anlaşamadı.

İKİ DOUGLAS DA OLMADI

Stoper için Dnipro'da forma giyen Douglas gündemdeydi. Ancak Ukrayna kulübü 4 milyon Euro'luk teklifi kabul etmedi. Rhodolfo'nun transferinden önce Güneş'in istediği Dinamo Moskova'nın stoperi Douglas da gündeme geldi fakat daha uygun şartlarda Trabzonspor'a gitti. Bir başka isim Doria için de kulübü Marsilya ile anlaşma sağlandı. Oyuncu Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmayınca transferden vazgeçildi.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ