MENÜ

Veli Kavlak: 2 haftaya dönüyorum

Omuzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle takımından uzak kalan Veli Kavlak döneceği tarihi açıkladı. Sakatlığının 3 sene önce ortaya çıktığını belirten Veli, “Neyse ki, her şey geride kaldı. İki hafta sonra koşulara başlıyorum” dedi.

Veli Kavlak: 2 haftaya dönüyorum

Orta sahaya Şenol Güneş’in istediği takviyeleri yapamayan, Ozan Tufan, Leiva, Obi Mikel gibi isimleri elden kaçıran Beşiktaş’ta gözler tedavi sürecinde olan Veli’ye çevrildi. Başarılı orta saha oyuncusunun dönüş tarihi merak konusuydu. Veli bu konuya bizzat kendisi açıklık getirdi. Sakatlık süreciyle ilgili NTVSPOR’a önemli açıklamalar yaptı. İşte Veli’nin sözleri:

‘Carvahal döneminde başladı’
“Aslında benin omuz sıkıntım 3 sene önce Carvahal döneminde başlamıştı. Oynamama müsade ediyordu ama üstüne gittikçe, sürekli oynadıkça, 1 sene önce ameliyata karar verdik. İki ameliyat seçeneğim vardı, 5 hafta ya da 3 ay. Ben 5 haftayı seçtim. ‘Daha sonra tekrar sıkıntı çıkabilir, kramp girip kilitleyebilir’ demedi doktor. Tekrar nüksedince uzun bir süre sahalardan uzak kalmak zorunda kaldım.”

'Çok yanlış yapıldı'


“3 senelik olayda çok yanlışlar yapıldı ve artık doktorum ne derse onu yapıyorum. Avrupa’da da doktorlara gittim ama maalesef hiç iyi sonuç alamadım. Şimdi doktorumuzun dediği ameliyatı yaptım ve her şey iyi görünüyor. Oynamadığım dönemdeki ilk 2, 3 maçı izledim ama son maçlara doğru izleyemedim. Oynayamadığım için çok canım sıkıldı.”

‘Her sene şampiyonuz’
“Başkan ve tüm yöneticilere, hocamıza bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu zor dönemde benim arkamda durdukları için. 2 hafta sonra koşulara başlayacağım inşallah. Her sene şampiyon olmak istiyoruz ama son senelerde stat handikapımız var. Stat bittikten sonra şampiyonluğun en büyük adayının biz olacağını düşünüyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ