MENÜ

Trabzonspor'da gözler son dakika bombasında!

Marko Marin ve Douglas ile transferi büyük ölçüde kapattığını açıklayan Bordo- Mavililer'in yine bir son dakika sürprizi yapabileceği öğrenildi. Kulislerde Nantes'ın stoperi Papy ve Rapid Wien'in genç orta sahası Louis Schaub'un adı geçiyor.

Trabzonspor'da gözler son dakika bombasında!

Daha önceki transfer dönemlerinde son saatlere Constant ve Waris gibi yıldızları sıkıştıran Trabzonspor’un yine bir sürprize imza atması ihtimal dahilinde.

Her ne kadar kulüpten, Marko Marin ve Douglas’ı aldıktan sonra transferin bittiği açıklandıysa da 1 oyuncunun daha Bordo-Mavili formayı giyme ihtimalinin olduğu kulislerde konuşuluyor. Gündemdeki isimler ise Fransız ekibi Nantes’ın stoperi Papy ve Rapid Wien’in 20 yaşındaki genç orta sahası Louis Schaub.

Kritik toplantı bugün


Her iki oyuncu için uzun süre nabız yoklayan Trabzonspor’a oyuncuların forma giydiği kulüplerden haber geldiği ve yeni teklifler ilettiği belirtildi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota’nın bugün yapacağı toplantının ardından transferdeki son gün tavrı netlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ