MENÜ

Şener korkuttu!

Şener Özbayraklı, maçın ilk yarısında Antalyalı Emre Akbaba ile çarpıştı.

Şener korkuttu!

Yaklaşık 1 aydır sakatlığı sebebiyle takımda yer alamayan ve yeni yeni kendine gelen Gökhan Gönül’ün yokluğunda sağ bekte görev alan Şener Özbayraklı, maçın ilk yarısında Antalyalı Emre Akbaba ile çarpıştı. Emre’nin kafası, çenesine gelen Şener, kendisini bir anda yerde buldu. Samuel Eto’o, yanına geldiği Fenerbahçeli oyuncunun başının döndüğünü kenara işaret etti. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ise deneyimli oyuncu, sahaya geri döndü ve iyi bir oyun ortaya koydu.

Van Persie uçurdu

Sarı-Lacivertliler’in yıldızı Robin van Persie, Antalyaspor maçının yıldızları arasındaydı. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, Fernandao ile birlikte forvet hattında oynattığı Hollandalı yıldız, hücumda çok etkiliydi. Yakaladığı fırsatlarda direkt golü düşünen van Persie, geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında attığı golün asistini yapan Nani’ye, aynı şekilde karşılık verdi. İlk devrede sol tarafta topla buluşan 32 yaşındaki yıldız, hızlı bir şekilde hareketlendi ve yaptığı harika ortayla, Nani’nin kafasına adeta topu teslim etti. İkinci yarıda da çok çabalayan ve birçok pozisyona giren Hollandalı, bu anlarda çok topla oynayınca, fırsatları cömertçe harcadı.

Hasan Ali’ye tam not

Sarı-Lacivertliler’de, Caner Erkin’in cezası sebebiyle oynamadığı Antalya maçında, ligde yine Hasan Ali Kaldırım ilk 11’de maça başladı. Ligdeki ilk iki maçta da forma giyen Hasan Ali, sol bekte yine başarılı bir performans sergiledi. Oyunun her iki alanında da etkili olan tecrübeli futbolcu, hem defansa hem de ataklara katkıda bulundu. Teknik heyetten tam not alan Hasan Ali’nin, cezası bu maçla biten Caner’den bir sonraki maçta yine formayı alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ