MENÜ

Marko Marin büyüledi

Hafta içinde imzayı atan Marko Marin, karşılaşmaya kulübede başladı. Skor 2-1 iken yıldız oyuncuyu sahaya süren Şota, bu hamlesinin karşılığını aldı. Marko Marin beraberlik atağını organize etti, buluştuğu her topta büyük tehlikeler yarattı.

Marko Marin büyüledi

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a Chelsea’den kiralanan Marko Marin, dün ilk kez Avni Aker’e çıktı. Bordo-Mavili takıma hazır katılan ve forma giyebileceğini belirten yıldız futbolcu, oyuna kulübede başladı. Skor 2-1’e gelince riskleri üst üste alan Karadeniz ekibinin teknik direktörü Şota, Marko Marin’i sahaya sürdü. Bu hamlesinde ne kadar doğru bir iş yaptığı da kısa sürede anlaşıldı. Buluştuğu her topta dikine oynayan, adam geçen Marko Marin, fauller aldı, ataklar başlattı.

‘Sorumluluk alması önemli’

Trabzonspor’un Cardozo ile bulduğu ikinci golde de inisiyatif alan ve Mehmet Ekici’yi beklemeden korneri hızlı bir şekilde kullanan Marko Marin, gelecek haftalar için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu da göstermiş oldu. Bordo-Mavililer’in teknik patronu Şota da öğrencisini oyunda kaldığı 16 dakikadaki performansı için kutladı ve şu ifadeleri kullandı: Marko Marin bildiğimiz bir oyuncu. Bu performansı sürpriz değil ama tabii ki ilk maçında oyuna bu kadar katkı yapması ve sorumluluk alması çok önemli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ