MENÜ

İşte Göz Göz'ün müthiş ikilisi

Şanlıurfaspor deplasmanından son dakika golüyle 1 puan çıkaran Sarı-Kırmızılılar'da Leroy George ve Björn Vleminckx, yine maça damgasını vurdu.

İşte Göz Göz'ün müthiş ikilisi

PTT 1. Lig'in ilk iki haftasında atılan 4 gole imzalarını koyan Göztepe'nin forvet hattındaki ikili Leroy George ve Björn Vleminckx, Şanlıurfaspor karşısında elde edilen 1 puan da da başrol oynadı. Maçın 90+3’üncü dakikasında Leroy’un kullandığı köşe atışında topa kafayı vuran Vleminckx takımını mağlubiyetten kurtarıdı. İki futbolcunun işbirliği Sarı-Kırmızılı takıma 3 haftada tam 5 puan kazandırdı. Ligin ilk haftasında 2-2 sona eren Elazığspor karşılaşmasında Göztepe’nin ilk golünü atan Leroy, 89’uncu dakikada kullandığı kornerde Vleminckx’e asist yaptı.

Diyadin: 1 puan iyidir
İkinci haftada Adanaspor’la dış sahada kozlarını paylaşan Göztepe, Leroy’un müthiş frikik golünün ardından, Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun yine Vleminckx’e yaptığı asistle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Hücumda şu ana kadar müthiş bir ambiyans yakalayan iki yıldızın performanslarından son derece memnun olduğunu dile getiren teknik direktör Metin Diyadin, "İki futbolcumun uyumu sezon sonuna kadar iyi bir şekilde sürecek" dedi. Şanlıurfaspor maçını da değerlendiren Metin Diyadin, "Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmeyi arzuluyorduk. Oyunun hakimi bizdik. Uzun lig maratonunda son dakika golleriyle deplasmanlardan alınan puanlar her zaman iyidir" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ