MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Artık ayağa kalktık

Ligdeki ilk iki maçta hedef tahtası haline gelen Hamza Hamzaoğlu, Konya zaferinin ardından rahat bir nefes aldı. Tecrübeli teknik adam, “Oyuncularım, birbirlerine kenetlenerek önemli bir galibiyet elde ettiler. Artık ayağa kalktık ve çok daha iyi olacağız” açıklamasını yaptı.

Hamza Hamzaoğlu: Artık ayağa kalktık

Sarı-Kırmızılılar’da geçen sezon iki kupa birden kazanan, yeni sezona da Süper Kupa zaferiyle başlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, önce Sivas beraberliği, ardından Osmanlı karşısında alınan yenilgiyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Ancak Konya karşısındaki 4-1’lik farklı galibiyet ve ligde gelen ilk 3 puan, Hamzaoğlu’nun moralini yerine getirdi. Rahat bir nefes alan Hamza hoca, “Çok zor bir maçı oyuncularım, birbirlerine kenetlenerek, yardımlaşarak, iyi bir skorla tamamladılar. Hepsini tebrik ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi, zor günlerde Galatasaray, her şeyi yapabilecek güce sahip. Bu galibiyet, bizim için büyük bir moral oldu” ifadelerini kullandı.

‘Hedef gruptan çıkmak’

Milli arada takımdaki eksikleri çözmeye çalışacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Artık ayağa kalktık ve daha iyi olacağız. Transfer olur ya da olmaz, takımımız çok iyi oyunculardan kurulu. Kadromuzdaki futbolcuların hepsi bizim için çok değerli. Yakaladığımız başarıların devamını getireceğiz. Avrupa arenası bizim önem verdiğimiz bir kulvar. Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedefimiz, gruptan çıkmak. Camia olarak bundan sonra birbirimize daha güçlü bir şekilde kenetlenmemiz, dışarıdan gelebilecek yıpratıcı yorumlara karşı koymalıyız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ