MENÜ

Gültekin Gencer Fenerbahçe'ye ateş püskürdü

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri karşılaşmayı değerlendirdi. Gencer, "Fenerbahçe Anadolu takımlarını ezmekten vazgeçmeli" dedi.

Gültekin Gencer Fenerbahçe'ye ateş püskürdü

Fenerbahçe yönetimini eleştiren kırmızı-beyazlıların başkanı Gencer, maçın son saniyesinde yedikleri golle 2-1 yenildiklerini ifade etti.

Gültekin Gencer, “Lige çok güzel ve iyi bir başlangıç yaptık. Fenerbahçe deplasmanına da en az 1 puan hedefiyle çıktık ama maalesef son saniyede yediğimiz golle kaybettik. Maalesef olmadı” şeklinde konuştu.

“HAKEM DE İNSAN, HATA YAPAR”

Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım hakkında konuşmayacağını dile getiren Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Hakemlerle ilgili kesinlikle konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe maçı hakem için çok zor bir maçtı. Seyirci etkisi yaşanıyor ister istemez. Hakem bu, hata yapar. Nihayetinde insandır. Antalyaspor olarak maçı 95. dakikaya kadar beraberlikle sürdürdük. Son 2 dakikada gol yenmemesi gerekiyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe maçını unutarak Eskişehirspor'a odaklanacağız" diye konuştu.

"FENERBAHÇE, ANADOLU TAKIMLARINI EZMEKTEN VAZGEÇMELİ"


Fenerbahçe’nin Anadolu takımlarını ezmesinin üzüntü verici olduğunu belirten Gültekin Gencer, Fenerbahçe yönetimine de eleştirdi. Gencer, "Anadolu kulüplerinden birtakım kişiler ses çıkarmalı. Artık İstanbul takımlarının özellikle Fenerbahçe'nin Anadolu takımlarını çok ezmesi ve onları sıradan görmesi üzüntü verici. Türkiye'nin dinamiği olan bir futbol takımının yönetim kurulu üyelerinin, gelen kulüp yöneticilerini 'merhaba', 'hoş geldin' kelimesinden mahrum ediyor olması üzücü. O zaman, Bizi ‘Türkiye'de sevmiyorlar’ diye söylemlerde bulunmamalılar. Sevilmek istiyorsan kendini sevdirmesini bileceksin. Futbolun sevgi, kardeşlik üzerine kurulu ve seyir oyunu olduğunu kabul edeceksin. Ondan sonra, bu olgunun, taraftar, şehir ve kulüpler arasında oluşması için üzerine düşüneceksin. Konuyu her maçtan sonra başka tarafa çekmeye çalışmak çok üzücü. Fenerbahçe camiasıyla çok büyük dostluklar yaşadık ama bu konuya dikkat çekmek için serzenişte bulunuyorum. Bu durumu düzeltmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

“SİVASSPOR MAÇINI YENİ STADYUMDA OYNAMAK İSTİYORUZ”

Antalya'da yaşayan bazı iş adamlarının deplasmanda oynadıkları maçta Fenerbahçe tribününde Antalyaspor aleyhinde tezahürat yapmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Gencer, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Eskişehirspor maçını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynayacağız. Taraftarlarımızın Antalyaspor logolu Passolig kartı ve kombine satın almaları gerekiyor. Antalya’da, Antalyaspor'a tarih yazacak bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz 80 bin Passolig sayısını aşmak. Bu hedef doğrultusunda hareket ediyoruz."

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ