MENÜ

Gaziantep Belediye'den son gün bombası

Son 8 sezonun en iyi startını veren Gazinatep Büyükşehir Beleriyespor, transferin son gününde Kayseri Erciyesspor'dan Murat Yıldırım'ı renklerine kattı.

Gaziantep Belediye'den son gün bombası

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor’dan orta saha oyuncusu Murat Yıldırım’ı transfer etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, makamındaki imza töreninde, bu sezon iyi transferlerle güçlü bir bir ekip haline geldiklerini söyledi. İhtiyaç duyulan mevkilere nokta transfer gerçekleştirdiklerini dile getiren Toprak, bu kapsamda Murat Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını vurguladı. Murat’ın, PTT 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan bir futbolcu olduğunu anımsatan Toprak, "Kendisinin takımımıza faydalı olacağını düşünüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Murat Yıldırım’ın da katkısıyla daha güçlü bir ekip olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Murat: Duygusal bir maç oldu


Murat Yıldırım ise Mavi-Beyazlı ekipte yer alacağı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Dün Kayseri ekibiyle yapılan maçı izledim. Bir tarafta eski takım arkadaşlarım, diğer yanda da yeni takımım vardı. Dünkü karşılaşma benim için duygusaldı. Ama profesyonel insanlarız. Yeni takımımın galip gelmesi beni mutlu etti. İnşallah bunu seri haline getirip Süper Lig hedefine koşacağız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ