MENÜ

Galatasaray'ın son hafta transferleri: Tam 37 milyon Euro

Galatasaray, son 10 sezonda transfer mevsiminin son haftasında 17 futbolcu kadrosuna kattı. Sarı Kırmızılılar, bu oyuncular için ise toplamda 37 milyon Euro harcadı.

Galatasaray'ın son hafta transferleri: Tam 37 milyon Euro

Transfer sezonun bitmesine saatler kala kulüplerin kadrosuna katacağı oyuncular merak konusu oldu. Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, birkaç transfer yapacaklarını açıklamış, Beşiktaş'tan Cenk Gönen'i transfer etmişlerdi. Aslan'dan hala transfer beklenirken, ilginç bir detay da gözler önüne serildi.

Son 10 sezonda 17 futbolcu


Sarı Kırmızılı takımın, kadrosuna oyuncu takviyesi yapması daha çok transfer sezonunun son haftasında olduğu ortaya çıktı. Son 10 sezonda kadrosuna 17 futbolcu katan Galatasaray'ın, yine aynı tarifeyi uygulayarak, yaz transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala bombayı patlatması bekleniyor.

37 milyon Euro


Son 10 sezonda toplamda 17 futbolcuyu Sarı Kırmızılı renklere bağlayan Galatasaray, bu transfer için toplamda 37 milyon Euro harcama yaptı. Bu harcamaları 7 futbolcunun bonservisi için yapan Aslan, geriye kalan oyuncuları ya bedelsiz transfer etti ya da para harcamadan kiraladı.

İşte Cim Bom'un son 10 sezonun son haftasında kadrosuna kattığı futbolcular:


Ufuk Ceylan: 2009-2010 sezonunda Sarı Kırmızılı takıma Manisasspor'dan bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Cenk Gönen: Beşiktaş'tan geçtiğimiz günlerde transfer edilen milli kaleci Cenk Gönen, Sarı Kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray bu transfer karşılığında Beşiktaş'a 900 bin Euro bonservis bedeli ödedi.

İnamoto: 2006 senesinde West Bromwich'ten Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Caner Erkin: CSKA Moskova'da forma giyerken Galatasaray, 2009-2010 sezonundan satın alma opsiyonuyla Caner'i bedelsiz olarak kiralamıştı.

Serkan Kurtuluş: Bursaspor ile olan sözleşmesini 2008'de sona erdiren Serkan'ı, Galatasaray kadrosuna katmıştı. Serkan, Sarı Kırmızılı takımda 4 sene forma giydi.

Furkan Özçal: Eylül 2012'de Kayserispor'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Pandev: Napoli'den transfer edilen futbolcu 2 senelik sözleşmeye imza atmıştı.

Sercan Yıldırım: Eylül 2011'de Bursaspor'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilmişti. İstenilen performansı sergileyemedi ve forma şansı bulamadı. Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor ve tekrar Bursaspor gibi takımlara kiralık olarak gönderildi.

Tarık Çamdal: 2014 yılında Eskişehirspor'dan Galatasaray'a 4.75 milyon Euro'ya transfer olmuştu. O dönem transfer mevsiminde adından bahsettirmiş ve Beşiktaş'la Galatasaray'ın kendisi için yarışmasına neden olmuştu.

Cris: 2012 yılında Lyon'dan transfer edilen Cris, yarım sezon Galatasaray'da forma giydikten sonra ülkesi Brezilya'nın takımlarından Gremio'nun yolunu tuttu.

Hakan Balta: 2007-2008 sezonunda Manisaspor'dan 1 milyon Euro'ya transfer edilen sol bek, hala Sarı Kırmızılı formayı giymektedir.

Dzemaili: Ağustos 2014'te Napoli'den Galatasaray'a 2.35 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Marek Heinz: Borussia Mönchengladbach takımından 2005 senesinde 2.25 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştu.

Riera: Galatasaray, İspanyol futbolcuyu 2011 yılında 3 milyon Euro'ya Olympiakos'tan tranfer etmişti. 2014 yılının Ocak ayında Riera ile olan sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Bruma: Sporting Lisbon'dan 2013 senesinde 10 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer edilmişti.

Misimovic: Wolfsburg'tan Galatasaray'a 2010 yılında 2.5 milyon Euro'ya transfere edilen Misimovic, 2011 Mart ayından Dinamo Moskova'ya gönderilmişti.

Shabani Nonda: 2007 senesinde Roma'dan 1.30 milyon Euro'ya alınan Nonda, 3 buçuk sene Galatasaray'da forma giydikten sonra futbola veda etmişti.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ