MENÜ

FLAŞ! Valdes biletleri yırttı!

Valdes ile iki milyon Euro karşılığı el sıkışan ama İspanyol file bekçisinden indirim talep edince eli boş kalan Kartal, Mandanda'dan ise yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti. Umutlar, Etrit Berisha için çıkılan Çizme seferine kaldı

FLAŞ! Valdes biletleri yırttı!

Cenk Gönen'in Galatasaray'a gitmesinin ardından kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş, transfer döneminin bitmesine saatler kala çalışmalarına hız verdi. Manchester United'lı Victor Valdes'le 2 milyon Euro karşılığında anlaşan siyah-beyazlı ekip, önerdiği rakamda indirime gidince bu transfer gerçekleşmedi.

Marsilya forması giyen Mandanda'nın ise maliyetinin yüksek olması Başkan Fikret Orman ve ekibine geri adım attırdı.

MARSİLYA BAŞKANINDAN TEPKİ

Orman, Demokratik Kongo asıllı Fransız kalecinin 10 milyon Euro'luk maliyeti için "Bonservis konusunda anlaşma sağlanabilir. Ancak 4 yıllık sözleşme süresi ve bunun karşılığında vereceğimiz para çok fazla. Bu rakamları ödeyemeyiz" diyerek pazarlık masasından kalktı. Marsilya başkanın Beşiktaş'ın tavır değiştirmesine tepki gösterdiği öğrenildi.

SON UMUT ETRİT BERİSHA

Siyah-Beyazlılar, Valdes ve Mandanda'da yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından Lazio'nun 26 yaşındaki kalecisi Etrit Berisha'yı hedefine aldı. Dış transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın Berisha için görüşmelerde bulunmak amacıyla İtalya'ya gittiği belirtildi.

VİCTOR VALDES BİLETLERİ YIRTTI

İspanyol basını, Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varan ve İstanbul'a gelmeye hazırlanan Victor Valdes'in kendisine önerilen rakamın indirilmesine fena halde sinirlendiğini yazdı. Söz konusu haberde, İstanbul yolculuğu için valizlerini toplayan Valdes'in, Beşiktaş'ın tavrı sonrası uçak biletlerini yırtıp çöpe attığı ifade edildi.

LOKOMOTİV TAM YOL İLERİ

Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Lokomotiv Moskova, başarılı lig performansını sürdürüyor. Rusya Ligi'nin 7. haftasında Krasnodar'ı ağırlayan Lokomotiv 2-1 kazandı. 11'de Smolov'un golüyle geriye düşen Lokomotiv, 18'de Niasse ve 56'da Kasaev ile yanıt vererek namağlup unvanını korudu ve 17 puanla ikinci sıraya çıktı.(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ