MENÜ

Fenerbahçe işi sona bırakıyor

Fenerbahçe, bu sezon çıktığı resmi maçlarda, ilk ve ikinci yarıların son bölümlerinde attığı gollerle galibiyetler elde etti.

Fenerbahçe işi sona bırakıyor

Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa kupalarında oynadığı 7 resmi maçta attığı 9 golün 5'ini, her iki devrenin son bölümlerinde kaydetti.

Ligde sezonun ilk maçında seyircisi önünde, Eskişehirspor'u, 45+1'de Moussa Sow, 45+4. dakikada da Fernandao'nun golleriyle 2-0 yenen sarı-lacivertliler, iç sahadaki ikinci maçında ise Antalyaspor karşısında 43 ve 90+7. dakikalarda Luis Nani'nin golleriyle sonuca gitti.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Atromitos ile yaptığı ilk maçı da son dakikada kaydettiği tek golle kazandı. Van Persie'nin 89. dakikadaki golü Fenerbahçe'ye, tur için önemli bir avantaj getirmişti.

Fenerbahçe, her iki devrenin uzatmalarında bulduğu gollerle Süper Lig'de 6 puan kazanırken, Avrupa kupalarında önemli bir deplasman galibiyeti elde etti.

Yeni transferler hızlı başladı

Fenerbahçe'nin bu sezon attığı 9 golün 7'sini yeni transferleri kaydetti. Transfer döneminde şu ana kadar 11 futbolcuyu kadrosuna dahil eden sarı-lacivertliler, yeni transferlerden Fernandao (3), Van Persie (2) ve Nani (2) ile toplam 7 gol buldu.

Caner Erkin ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin El-Ehli'ye transfer olan Sow'un da sarı-lacivertli takım adına birer golü bulunuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ