MENÜ

Felipe Melo ve Telles gidiyor!

Galatasaray'ın yaz dönemi boyunca başını ağrıtan Felipe Melo ve Telles'le ilgili transferin bitimine sayılı saatler kala yeni bir gelişme yaşandı. Son olarak Alex Telles'in menajeri de İnter ile görüştüklerini doğruladı.

Felipe Melo ve Telles gidiyor!

Galatasaray'da transferin son gününde Felipe Melo krizi patlak verdi. Transfer mevsimi boyunca Sarı-Kırmızılı ekibi uğraştıran Brezilyalı yıldız için Inter'in son gün yeni bir girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Başta calciomercato olmak üzere birçok İtalyan yayıncı, Inter'in Felipe Melo için 3 ile 3.5 milyon Euro arasında değişen tekliflerle yaptığı iddia etti. İtalyan ekibinin transferin son gününde bu transferi mutlaka bitireceği ifade ediliyor.

Kulüp suskun

Galatasaray cephesi ise iddiaları yalanlamış değil. Sarı-Kırmızılı yönetim, Felipe Melo ile ilgili iddiaların ortaya çıkmasının ardından resmi kanallar aracılığıyla açıklama yapmamayı tercih etti.

Bilindiği üzere Galatasaray, sözleşmesinin son sezonuna giren Felipe Melo ile yakın bir süre önce 2+1 yıllık yeni bir sözleşme yapmış ve Brezilyalı'nın kontratını 2019'a kadar uzatmıştı.


Telles de yolcu

Bu çarpıcı gelişmenin yanı sıra Doğan Haber Ajansı (DHA) Telles'in de İnter'e transfer olacağını yazdı. İşte DHA'nın geçtiği o haber;

Melo'nun yanı sıra Telles de transferin son gününde Galatasaray'dan ayrılmak üzere.

Telles'i transfer etmek isteyen Paris Saint Germain ile sarı kırmızılı kulüp, bonservis konusunda anlaşamayınca Telles'i de kiralamak için Inter devreye girdi.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Melo ve Telles transferi için ısrarlı olması İtalyan kulübünün Galatasaray ile temasını hızlandırdı.

Sarı Kırmızılı kulüp şu anda Melo ve Telles'i Inter'e kiralamak için detayları görüşüyor. Bu transferin de günün sonuna doğru bitmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın son hafta transferleri: Tam 37 milyon Euro

Haberin Devamı
YORUM YAZ