MENÜ

FLAŞ GELİŞME! Beşiktaş'tan son açıklama

Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçının ardından gözler transfere çevrildi.

FLAŞ GELİŞME! Beşiktaş'tan son açıklama

Bu gece sona erecek transfer dönemi için Hem Başkan Fikret Orman, hem de dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları yurt dışında temaslarını tamamlayıp Türkiye'ye döndü.

Erdal Torunoğulları, görüşmelerin sürdüğünü ancak bu dönem için transfer yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in kaleci konusunda görüşlerini aktaran Torunoğulları " Şenol Güneş'in istediği 2-3 kaleci vardı, temas sağladık ancak sonuç alamadık. Transfer yapmak için kaleci alıp, eldeki kalecilerimizin moralini bozmaya gerek yok" dediğini aktardı.

Erdal Torunoğulları " devre arasına kadar kaleci konusunda, hem teknik heyetimizin hem de bizim gözlemlerimiz sürecek. İhtiyaç duyulması halinde devre arasında takviye yapabiliriz" dedi

Pedro Franco'ya gelen teklifler olduğuna kiralık ya da bonservisiyle gideceği yönünde haberlere de açıklık getiren Torunoğulları, " Pedro'ya gelmiş herhangi bir teklif yok" diyerek bu konuya noktayı koydu.

Orta saha konusunda yeterli kadroya sahip olduklarını dile getiren Torunoğulları, "orta sahada alternatif isimlerimiz var. Şu anda Olcay, Gökhan, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Atiba, Necip rekabet içindeler. Şenol Güneş zaman zaman Serdar'ı da o bölgede değerlendiriyor. Veli'nin iyileşme süreci de iyi şekilde devam ediyor. Tolgay da aramıza katılınca çok geniş bir kadromuz olacak. Devre arasına kadar bu konu da gözlemlenerek durum değerlendirmesi yapılabilir. Sokağa atacak paramız yok. Öylesine transfer yapmayacağız" açıklamalarında bulundu.

3 günlük izini salı günü tamamlayarak çift antrenman ile çalışmalarına başlayacak olan siyah beyazlılar, Milli futbolcularından yoksun olacak.

Öte yandan Şenol Güneş'in Milli takım arasında, kadroda yer alamayan oyuncuların hem maç eksiklerini gidermesi hem de son durumlarına görmek için bir hazırlık maçı planladığı öğrenildi. (Lig Tv)

Haberin Devamı
YORUM YAZ