MENÜ

Denizlispor 0-4 Elazığspor

Transfer döneminin en flaş takımlarından biri olan Elazığspor, Süper Lig yolunda ne kadar iddialı olacağını Denizli deplasmanında gösterdi. Bordo-Beyazlılar, rakibini Serdar'ın 3 gol attığı maçta 4-0'la yıktı, puanını 5'e çıkardı.

Denizlispor 0-4 Elazığspor

Geçen sezon hedefinin uzağında kalan Gakgoşlar, bu yılın ise en iddialı takımlarından biri. Bayram Bektaş yönetiminde lige Süper Lig parolasıyla hazırlanan ve kadrosunu bu doğrultuda kaliteli isimlerle donatan Elazığspor, daha 3. haftada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Denizlispor’a konuk olan Bordo-Beyazlılar, Serdar Özbayraktar’ın müthiş performansıyla daha ilk yarıda skoru 3-0’a taşıdı. Takımının ileri uçtaki en etkili isimlerinden biri olan tecrübeli hücum oyuncusu 3, 10 ve 42. dakikalarda birbirinden güzel gollerle Elazığspor’u adeta sırtladı. İkinci yarıda iyi futbolunu sürdüren konuk ekip Cleyton’la bir gol daha buldu, sahadan 4-0’lık unutulmaz bir zaferle ayrıldı, 3. hafta sonunda 5 puana ulaştı.

Horoz’a takviye!

Lige Alanya galibiyetiyle başlayan Denizlispor ise geçen haftaki Karabük yenilgisinin yaralarını sarmak isterken evinde aldığı ağır mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Mehmet Altıparmak yönetimindeki ev sahibi milli araya hüsranla girerken transfer döneminin son gününde takıma gereken takviyeleri yapmak için de son düdüğün ardından harekete geçmesi gerektiği de ortaya çıktıti.

Böyle devam ederse

Elazığspor kısa sürede iyi bir takım haline gelmiş. Deplasmandaki bu arzu iç saha maçlarında da aynı şekilde devam ederse Gakgoşlar ilk 2 için olmasa bile Play-Off potasının en güçlü adaylarından biri olacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ