MENÜ

Caner Erkin'in cezası bitti

Geçtiğimiz sezon Caner Erkin, 4 maç ceza almıştı. Fenerbahçeli futbolcunun bu cezası son buldu.

Caner Erkin'in cezası bitti

Caner, geçen sezon 33. hafta Başakşehir maçında kırmızı kart görmüş, 4 maç ceza almıştı. 28 yaşındaki sol bek bu sezon Eskişehir, Çaykur Rizespor ve son olarak dünkü maçta da forma giymedi ve cezasını tamamladı. Caner, 4. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde takıma dönecek.

Kadroda tek değişiklik

Vitor Pereira, perşembe günü Atromitos karşısında 3-0 kazanan kadroda tek değişiklik yaptı. Portekizli teknik adam, cezalı Caner Erkin’in yerine Hasan Ali Kaldırım’ı ilk 11’de oynattı. 46 yaşındaki
teknik adam, geçtiğimiz hafta Rizespor karşısında oyuna girdikten sonra güzel bir asist yapan Volkan Şen’i 63. dakikada Fernandao’nun yerine oyuna soktu.



Tribünler yine doldu


Yıldız transferleriyle müthiş bir hava yakalayan Fenerbahçe’de dünkü maçı 32.144 taraftar takip etti. Sarı-Lacivertliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle maraton tribününün üst kısmında dev bir Türk bayrağı açtı. Bu sırada stat hoparlörlerinden de 10. Yıl Marşı çaldı. Fenerbahçe tribünleri, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Misafir takım tribününde ise 250 Antalyasporlu vardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ