MENÜ

Beşiktaş'ta dört koldan transfer harekatı

Siyah-Beyazlılar, transferin son saatlerinde orta saha takviyesi için Avrupa'ya çıkarma yaptı. Başkan Fikret Orman İtalya'ya, yönetici Erdal Torunoğulları ise İngiltere'ye gitti.

Beşiktaş'ta dört koldan transfer harekatı

Yönetim, ekonomik dengeleri sarsmayacak en doğru ismi bulmak için ince eleyip sık dokuyor. Rossi, Obi Mikel ve De Jong için çalışmalar sürüyor. Hiçbiri olmazsa Lawal imzayı atacak.

Mikel’le kıran kırana pazarlık

Beşiktaş Yönetimi’nin 1 numaralı hedefi John Obi Mikel. Ancak Jose Mourinho, Njeryalı oyuncuyu göndermek istemiyordu ancak oyuncudan beklediği verimi alamayınca bu kararından vazgeçti ve yönetime ‘satılabilir’ onayını verdi. İngiliz ekibiyle iyi ilişkiler içinde olan Siyah-Beyazlılar, Chelsea’yi ikna etme konusunda sıkıntı yaşamıyor. Ancak Obi Mikel ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelinemedi. Taraflar arasında pazarlıkların kıran kırana geçtiği öğrenildi. Şenol Güneş’in kadroda görmeyi çok istediği 28 yaşındaki futbolcu için yönetim şartları zorlamaya hazır.

Beşiktaş'ta kampanya var!

Sürpriz isim Fausto Rossi

İtalya’ya giden Fikret Orman’ın bu ziyaretinin en önemli sebebi, Juventus’lu Fausto Rossi. İtalyan devinde forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, 2012 yılından beri farklı takımlara kiralanıyor. Şenol Güneş’in Obi Mikel’e alternatif olarak belirlediği Rossi’nin kiralanması gündemde. Hatta şartları uygun olursa, Mikel transfer edilse bile İtalyan orta saha oyuncusu kadroya katılabilir. Daha önce İtalya dışında İspanya’da Valladolid ve Cordoba formalarını giyen Fausto Rossi, Beşiktaş’a imza atmaya hazır. Fikret Orman, 24 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz kiralamak için çalışıyor.

Lawal haber bekliyor

Geçtiğimiz günlerde FANATİK’e, “Beşiktaş’ta oynamayı çok istiyorum” diyerek transfere yeşil ışık yakan Eskişehirspor’un yıldızı Lawal’ın gözü yollarda. Dün takımının Rize maçında sahaya çıkan Nijeryalı orta saha oyuncusunun kaderi bugün belli olacak. İki kulübün pazarlıkta olduğu oyuncu için bugün son bir görüşme yapılacağı, listedeki alternatiflerin durumuna göre karar verileceği belirtildi.

Axel Witsel Milan’a, De Jong Kartal’a

Orman’ın İtalya ziyareti sırasında Milan’lı Nigel De Jong isminin de gündeme geldiği öne sürüldü. Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Hollandalı yıldız, kulübüyle olan sözleşmesini haziran ayında uzatmıştı. Ancak Belçikalı Axel Witsel’in peşine düşen Milan’ın, bu transferi gerçekleştirmesi halinde maaş bütçesinde denge sağlamak için De Jong’u göndereceği iddia edildi. Witsel ile Juventus da ilgileniyor. Eğer bu transfer yarışından Milan galip çıkarsa, Beşiktaş’ın son dakika hamlesiyle 30 yaşındaki De Jong’u kadrosuna katması muhtemel.

Haberin Devamı
YORUM YAZ