MENÜ

Alanyaspor'da moraller bozuk

Yeni Malatyaspor'a mağlup olan Alanyaspor'da teknik direktör Erhan Altın, futbol adına sahada hiçbir şey sergileyemediklerini dile getirdi. Milli arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Altın, "Eksiklerimizi giderip, hazır hale geleceğiz" dedi.

Alanyaspor'da moraller bozuk

PTT 1. Lig’in 3’üncü haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olan Alanyaspor'da keyifler kaçtı. Teknik direktör Erhan Altın,
Yeni Malatyaspor’u galibiyetten dolayı kutladı. Rakibin maça iyi hazırlandığını belirten Altın, "Maçı kazanmak adına bütün enerjilerini sahaya yansıttılar. Aslında bunu kendi takımımdan beklerdim ama maalesef yapamadık. Hafta boyunca Yeni Malatyaspor’u çok iyi analiz etmiştik. Taktik çalışmalarımızı da yaptık ama maalesef sahada istediklerimizi göremedik" diye konuştu.

'Kalitemizi göstereceğiz'

Ligin uzun bir mataron olduğunu ve takımındaki olumsuzlukları tespit ederek hataları gidereceklerini vurgulayan Altın, "Kaliteli bir takımım var ama maalesef bunu sahaya yansıtamıyoruz. Bazen futbol olarak yansıtıyoruz ama neticeye yansıtamıyoruz. Bugün ligde 3’üncü maçımızı oynadık ve bu maçta futbol adına hiçbir şey sergileyemedik. Mağlup olduğumuz için üzgünüm. Milli maç arasında eksiklerimizi gidermek adına çalışacağız. Kalitemizi ilerleyen haftalarda sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ