MENÜ

Vitor Pereira: Evlerine mutlu dönecekler

Taraftarları bir kez daha Şükrü Saracoğlu'na davet eden Kanarya'nın hocası Pereira, “Rize'deki puan kaybımızı telafi edeceğiz. Tribünleri dolduracak seyircimizi, evlerine mutlu şekilde göndereceğiz” dedi.

Vitor Pereira: Evlerine mutlu dönecekler

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, Antalyaspor maçı öncesi iddialı konuştu. Portekizli hoca, Atromitos’u 3-0 yenip, gruplara kaldıklarına dikkat çekerek, “Avrupa’da büyük bir adım attık. Artık bu galibiyeti bir kenara koyduk, Süper Lig’de oynayacağımız Antalyaspor maçına döndük. Geçen hafta Rize’de kaybettiğimiz 2 puan bizim için sürpriz oldu. Ancak bu kayıpları taraftarımızın da desteği ile telafi edeceğiz. Benim takımım sahada yine agresif, gol kovalayan, maçı bırakmayan bir oyun sergileyecek. Tribünleri dolduracak taraftarımızı da evlerine mutlu bir şekilde göndereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Sow’a teşekkür etti

Takımdan ayrılan ve Katar’ın Al-Ain takımına transfer olan Moussa Sow’a da teşekkür eden Pereira, “Fenerbahçe’de olduğu sürece takıma çok iyi hizmet etti. Biz ondan memnunduk. Ancak o böyle bir karar vermiş. Kendisine saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Sow’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ