MENÜ

Valdes'e büyük şok! Uçak biletini bile almıştı!

Beşiktaşla anlaşmaya varmaya Valdes'in uçak biletini bile aldığı ancak son anda bu transferden vazgeçildiği bildirildi.

Valdes'e büyük şok! Uçak biletini bile almıştı!

Cenk Gönen'in Galatasaray'a transfer olmasıyla kaleci arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Manchester United'ın ünlü kalecisi Victor Valdes'e yönelmişti. Beşiktaş'la transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelecek olan Valdes'in uçak biletini bile aldığı ancak Siyah-Beyazlı yöneticilerin son anda vazgeçmesiyle İstanbul uçağına binmediği öğrenildi.

Güneş'ten veto yedi

Teknik Direktör Şenol Güneş, Valdes'i sakatlığı ve geçen sezon az forma şansı bulması nedeniyle istememişti.

Şenol Güneş'in vetosunun yanında 26 Ağustos'ta internet sitemizde yer alan ve Valdes'in sakatlığının çok ciddi olduğunu ortaya koyan haberimizin Beşiktaş camiasında büyük yankı uyandırdığı ve bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticilerin Valdes'i kapsamlı bir testten geçirmeye karar verdiği öğrenildi.

Ancak tecrübeli kalecinin Beşiktaş'tan yıllık 2.1 milyon Euro'dan iki yıllık kontrat talep etmesi bu transferin tamamen askıya alınmasına neden oldu.

Lindegaard evet dedi, Mandanda reddetti

Valdes'ten vazgeçen Beşiktaş'ın alternatif kalecilere yöneldiği ve gündeme Lindegaard'ı aldığı öğrenildi. Lindegaard'ın Beşiktaş'a gelmek için can attığı ancak Beşiktaşlı yöneticilerin bu oyuncuya da temkinli yaklaştığı kaydedildi. Danimarkalı kaleci Beşiktaş'tan 1.3 milyon Euro istemişti.

Öte yandan Beşiktaş, Steve Mandanda ile de görüşmelere başlamıştı. Kongolu kalecinin 3 yıllık kontrat öneren bu teklife hayır dediği bildirildi.

Hakan Ateşler / fanatik.com.tr ÖZEL


Beşiktaş için büyük tehlike! Victor Valdes ve sakatlık...

Haberin Devamı
YORUM YAZ