MENÜ

Trabzonspor - Akhisar Belediye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'e çok iyi bir giriş yapıp, önce Bursa, ardından da Beşiktaş'ı mağlup eden Trabzonspor, 3'te 3 için evinde Akhisar'ı ağırlıyor. Bordo-Mavililer, N'Doye, Mbia, Erkan gibi yıldızları kadar Avni Aker atmosferine de güveniyor.

Trabzonspor - Akhisar Belediye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’e en iyi başlangıçlardan birini yapıp zor fikstürü lehine çeviren Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş’tan sonra gözünü şimdi de Akhisar Belediyespor’a dikti. Ligin ilk 2 haftasında 4 puan toplayan Cihat Arslan’ın ekibini ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, kazanarak en iyi sezon başlangıçlarından biri yapmanın ve geçen sezon Avni Aker’de rakiplerine karşı kurduğu üstünlüğü sürdürmenin planlarını yapıyor.

Trabzonspor’da her mevkideki yıldızların formu teknik direktör Şota’yı galibiyet için hayli iştahlandırıyor. Gürcü hoca, Mbia, Erkan, Yusuf ve N’Doye gibi ilk 2 maçın başarılı oyuncularının yanı sıra Mehmet Ekici’ye de çok özel görevler verdi.

İlgi arttı

Ancak futbolculardan yönetime kadar herkesin en büyük kozu Avni Aker’deki atmosfer. Takımın ilk 2 maçını kazanması, kentteki havayı değiştirdi. Artan ilgiyle beraber bugünkü 90 dakikada tribünlerde geçtiğimiz haftalara oranla çok daha ciddi bir taraftar topluluğu bekleniyor.

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Mbia, Ekici, Okay, Yusuf, Erkan, N’Doye
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Orhan, Güray, Merter, Custodio, Aykut, Halil, Hasan Kabze
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
STAT: Avni Aker

Haberin Devamı
YORUM YAZ