MENÜ

Milos Krasic Lechia Gdansk'a transfer oldu!

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti ve Krasic, Polonya Ligi'nin yolunu tuttu.

Milos Krasic Lechia Gdansk'a transfer oldu!

Polonya takımlarından Lechia Gdansk, Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

2012 yaz transfer döneminde Juventus'tan tam 7 milyon Euro ödenerek büyük umutlarla transfer edilen Milos Krasic, hayal kırıklıklarıyla geçen 3 yılın ardından Fenerbahçe'den ayrıldı.

Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig'de yalnızca 13 maça çıkabilen Krasic, kiralık geçirdiği Bastia macerası dışında Fenerbahçe'ye deyim yerindeyse 'yük' olarak kaldı.

CSKA ile parlayıp, Juventus'la yıldızlaşan kariyeri Fenerbahçe'de düşüşe geçen Krasic, Polonya Ligi'ne transferiyle birlikte adeta dibe vurmuş oldu.

7 trilyonluk yükten kurtulundu!

Fenerbahçe, bu transferle birlikte yıllık 2,3 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon TL) garanti para alan Milos Krasic'in mali külfetinden de bir anlamda kurtulmuş oldu.

Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Krasic ile yolların ayrıldığını resmi internet sitesinden taraftarına duyurdu.


Kadlec her an gidebilir
İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Futbol takımımız oyuncularından Milos Krasic’le olan sözleşmemiz, 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü (Yarın) itibariyle karşılıklı mutabakat sağlanarak fesh edilecektir.

Milos Krasic’e kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ